Πλεονεκτήματα εξωτερικής θερμομόνωσης

Πλεονεκτήματα εξωτερικής θερμομόνωσης - Πλεονεκτηματα εξωτερικης θερμομονωσης

Όλα τα πλεονεκτήματα της εξωτερικής θερμομόνωσης σε 60 χρόνια εμπειρίας

 

Κορυφαία αντοχή και διάρκεια ζωής

Τα συστήματα StoTherm είναι σχεδιασμένα απο την Sto για να προστατεύουν το κτίριο σας απο κάθε εξωτερική επίδραση για πολλές δεκαετίες. Η αντοχή και η αξιοπιστία των υλικών είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, καθώς έτσι μπορούμε να εγγυηθούμε και την άριστη θερμομόνωση και την μακροχρόνια αξιοπιστία.

Εξοικονόμηση ενέργειας

Η ενέργεια για κλιματισμό είναι ακριβή. Τα συστήματα θερμομόνωσης της Sto είναι η πιο αξιόπιστη επένδυση με εγγυημένο κέρδος για το υπόλοιπο της ζωής του κτιρίου. Σε εποχές που το κόστος της ενέργειας αυξάνεται συνεχώς, οσο καλύτερη η θερμομόνωση, τόσο γρηγορότερη η άπόσβεση της επένδυσης και τόσο μεγαλύτερη η ανεξαρτησία απο τις μεταβολές του κόστους ενέργειας.

Κορυφαία προστασία από τις καιρικές συνθήκες

Τα συστήματα θερμομόνωσης της Sto παρέχουν στα κτίρια άριστη προστασία από τις καιρικές συνθήκες ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζουν υψηλή αδιαβροχοποίηση και άριστη υδρατμοδιαπερατότητα (διαπνοή των υλικών).

Αύξηση της αξίας του κτιρίου

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm προστατεύουν πλήρως την κατασκευή. Στα παλαιά κτίρια αυξάνουν την αξία τους. Στα νέα κτίρια διατηρείται η αξία για περισσότερο χρόνο. Και στις δυο περιπτώσεις ο φέρον οργανισμός προστατεύεται αποτελεσματικά.

Εμπειρία και ασφάλεια

Τα συστήματα θερμομόνωσης της Sto έχουν ξεχωρίσει και έχουν χρησιμοποιηθεί με άριστα αποτελέσματα σε πάνω από 750 εκατομμύρια τετραγωνικά μέτρα τα τελευταία 60 χρόνια σχεδόν σε όλες τις περιοχές του πλανήτη.

Μεγάλη γκάμα επιλογών επιφάνειας, (σχεδόν) οτιδήποτε είναι δυνατό

Με τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε δημιουργική επιθυμία. Γι΄αυτό φροντίζει η μεγάλη γκάμα επιλογών τελικής επιφάνειας και χρωμάτων σε επιχρίσματα, τεχνοτροπίες StoSignature, ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία, κορνίζες, κεραμικά πλακάκια, επικαλύψεις από φυσική πέτρα και συνδυασμούς κάθε είδους, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Sto.

Μικρότερη διαστασιολόγηση των εγκαταστάσεων κλιματισμού

Εξαιτίας των μειωμένων αναγκών κλιματισμού των κτιρίων μπορουμε να μειώσουμε δραστικά και το αρχικό κόστος επένδυσης για συστήματα ψύξης ή θέρμανσης!

Συμβολή στην προστασία του περιβάλλοντος

Η χρήση ενέργειας και τα απόβλητα της επιβαρύνουν το περιβάλλον. Τα συστήματα θερμομόνωσης μειώνουν τις εκπομπές βλαβερών υλικών που έχουν σχέση με τον κλιματισμό και την παραγωγή ενέργειας καθώς μειώνουν δραστικά τις ενεργειακές ανάγκες των κτιρίων.

Μέγιστη προστασία από ρωγμές

Με τα συστήματα εξωτερικής μόνωσης της Sto ανακαινίζονται αποτελεσματικά οι παλαιές εξωτερικές προσόψεις που έχουν ρωγμές και άλλα προβλήματα. Η υψηλή ποιότητα των επιχρισμάτων και η ελαστικότητα και αντοχή των συστημάτων StoTherm εξασφαλίζουν μόνιμη προστασία για πολλές δεκαετίες. Ταυτόχρονα μειώνουν τις συστολοδιαστολές των δομικών στοιχείων με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρωγμές που οφείλονται σε συστολοδιαστολές.

Κέρδος κατοικήσιμης επιφάνειας

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm κάνουν δυνατή την μείωση του πάχους των εξωτερικών τοίχων στις νέες οικοδομές στην ελάχιστη διάσταση. Στις υπάρχουσες η λειτουργία των κτιρίων συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Εξάλειψη των θερμογεφυρών – Βελτίωση αποθήκευσης θερμότητας

Τα συστήματα θερμομόνωσης StoTherm μονώνουν όλα τα κρίσιμα σημεία λεπτομερειών όπως λαμπάδες, πρέκια, προβόλους, στηθαία, συνδέσεις κλπ. Εξαλείφοντας τα αδύνατα σημεία στην κατασκευή, χρησιμοποιείται καλύτερα η ικανότητα αποθήκευσης θερμότητας της τοιχοποιίας. Μετά το τέλος της θέρμανσης (π.χ. κλεισιμο καλοριφέρ) η αποθηκευμένη ενέργεια αποδίδεται στον χώρο εξισορροπώντας την θερμοκρασία και μειώνοντας δραστικά την ανάγκη επιπλέον θέρμανσης.

Βελτίωση της ποιότητας ζωής

Η θερμοκρασία του εσωτερικού χώρου μένει σταθερή για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα. Έτσι δημιουργείται ένα άνετο και ισορροπημένο εσωτερικό περιβάλλον, τόσο το χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Καταπολέμηση της μούχλας

Τα συστήματα θερμομόνωσης της Sto εξασφαλίζουν υψηλή εσωτερική θερμοκρασία στις τοιχοποιείες. Για κανονικές συνθήκες κατοικίας και επιφανειών δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος συμπύκνωσης υδρατμών.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved