Οικολογικές βαφές εσωτερικού χώρου

Οικολογικές βαφές - Επιχρίσματα Sto

Βαφές εσωτερικού χώρου για την προστασία των χώρων και της υγείας σας

Τα υλικά επικάλυψης εσωτερικών επιφανειών αποτελούν παραδοσιακά για την Sto τομέα πρωτοπορίας και προσφοράς για την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης.

Όλες οι βαφές εσωτερικού χώρου της Sto είναι φιλικές στο περιβάλλον και πιστοποιημένες για μηδενική περιεκτικότητα βλαβερών ουσιών, μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζουν κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+.

Κάθε υλικό είναι ειδικά σχεδιασμένο με γνώμονα την ποιότητα, αντοχή και λειτουργικότητα.

Οικολογικά χρώματα εσωτερικού χώρου

StoColor Climasan

StoColor Climasan

Το StoClimasan Color, είναι η πρώτη βαφή εσωτερικού χώρου που με τους δραστικούς καταλύτες που περιέχει διασπά και απομακρύνει από τον εσωτερικό αέρα βλαβερές πτητικές ουσίες, δυσάρεστες οσμές και ανεπιθύμητες μυρωδιές.

StoColor Opticryl M

StoColor Opticryl

Προηγμένη σειρά οικολογικών βαφών εσωτερικού χώρου. Έχουν ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στην τριβή και το πλύσιμο, τα απορρυπαντικά και απολυμαντικά μέσα, και είναι τα πλέον κατάλληλα για χώρους με αυξημένες απαιτήσεις υγιεινής. Κορυφαία ανθεκτικότητα, κλάση 1.

StoColor Sil Premium

StoColor Sil Premium

Κορυφαίας ποιότητας οικολογική βαφή υδρυάλου, εσωτερικής χρήσης, ιδιαίτερα ματ, ιδιαίτερα λευκό και καλυπτικό με άριστη διαπνοή, και μηδενικές εκπομπές βλαβερών ουσιών. Πιστοποίηση TUV και Nature Plus. Κορυφαία ανθεκτικότητα και καλυπτικότητα, κλάση 1.

StoColor Sil In

StoColor Sil In

Υψηλής ποιότητας οικολογική βαφή υδρυάλου, εσωτερικής χρήσης, ιδιαίτερα ματ, ιδιαίτερα λευκό και καλυπτικό με άριστη διαπνοή, και μηδενικές εκπομπές βλαβερών ουσιών. Πιστοποίηση TUV και Nature Plus. Υψηλή ανθεκτικότητα, κλάση 2, και κορυφαία καλυπτικότητα, κλάση 1.

 • innerspace-paints-diagram-TUVΣτο διάγραμμα φαίνεται η περιεκτικότητα % των ανεπιθύμητων ουσιών στα αέρια που εκπέμπονται κατά το στέγνωμα διαφόρων τύπων απο τα αποκαλούμενα “οικολογικά” χρώματα της αγοράς, σε σχέση με τα τα πιστοποιημένα απο τον TÜV εσωτερικά χρώματα της Sto (κίτρινη γραμμή) όπου οι εκπομές βλαβερών ουσιών είναι μηδενικές.
 • Οικολογικά χρώματα και σοβάδες εσωτερικού χώρου χωρίς συμβιβασμούς στην αντοχή και την ποιότητα

  Η Sto σε συνεργασία με τον TÜV Νότιας Γερμανίας, πιστοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των εσωτερικής χρήσης υλικών της σε ό,τι αφορά τις εκπομπές βλαβερών ουσιών στο εσωτερικό περιβάλλον των κτιρίων.

  Εκθέσεις ελέγχων - TÜV

  Το διακριτικό σήμα επάνω στις συσκευασίες των υλικών συμβολίζει πως οι περιεκτικότητα τους σε βλαβερές πτητικές ουσίες , διαλύτες, πλαστικοποιητές, συντηρητικά κλπ είναι μηδενική.

  Η πιστοποίηση αυτή περιλαμβάνει τα αυστηρότερα κριτήρια για την ποιότητα του εσωτερικού αέρα από κάθε άλλο ανάλογο έλεγχο ή πιστοποιητικό, και αποτελεί εγγύηση για τον τελικό χρήστη.

 • Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο Εσωτερικών ΧώρωνArchitect’s Interiors Manual

  Δείτε το έντυπο Architect’s Interiors Manual.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved