Επικαλύψεις Δαπέδων

floor coatings

Επικαλύψεις δαπέδων για σίγουρη αντοχη στο χρόνο

Τα μέσα μεταφοράς καταπονούν τα βιομηχανικά δάπεδα. Τα οξέα, τα αλκάλια και τα πετρελαιοειδή αφήνουν μόνιμα τα σημάδια τους. Οι επικαλύψεις δαπέδων από την Sto ταξινομούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις καταπόνησης για να πληρούν τις υχηλότερες απαιτήσεις προστασίας. Βασίζονται σε εποξειδικές και πολυουρεθανικές ρητίνες με πολύχαμηλή περιεκτικότητα σε διαλύτες (solvent free) και προσφέρουν επαλειφόμενα και αυτο-επιπεδούμενα συστήματα. Οι λύσεις περιλαμβάνουν υλικά όπως παράγοντες εμποτισμού, σφραγιστικά, συστήματα λεπτών και αυτοεπιπεδούμενων στρώσεων επικαλύψεων και δάπεδα κατάλληλα για όλες τις χρήσεις σε νέες κατασκευές και ανακαινίσεις.

Τα υδατοδιαλυτά εποξειδικά και πολυουρεθανικά υλικά προστασίας δαπέδων StoPox WL και StoPur WV καθώς και το υδοτοδιαλυτό StoPox WB 100 συνδυάζουν την υψηλότερη αντοχή με την ευκολία και την ασφάλεια στη χρήση. Όλα τα υδατοδιαλυτά υλικά διατίθενται σε απεριόριστη ποικιλία χρωμάτων ώστνα ικανοποιούν κάθε λειτουργική και αισθητική απαίτηση.

Το αυτοεπιπεδούμενο τσιμεντοειδές υλικό StoCrete VM 640, συμπληρώνει την σειρά προστασίας δαπέδων με ένα σύστημα που προσφέρει ιδιαίτερα υψηλές αντοχές για δάπεδα κυκλοφορίας οχημάτων και φορτίων και ταυτόχρονα προσφέρει ευκολία και οικονομία στη χρήση.

Η Sto δίνει την απαραίτητη σημασία στην χρήση χρώματος στα υλικά δαπέδων, καθώς αυτά χρησιμοποιούνται συνήθως για να υποδείξουν ζώνες κινδύνου ή να καθοδηγήσουν. Όλες οι επικαλύψεις δαπέδων διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved