Ηχοαπορροφητικές επιφάνειες StoSilent Modular

StoSilent Modular Σύστημα ηχοαπορρόφησης - Ακουστικής

Eυέλικτα συστήματα αναρτώμενων ηχοαπορροφητικών επιφανειών

Τα υλικά της οικογένειας StoSillent Modular είναι μια ολοκαίνουρια πρόταση από την Sto για ηχοαπορρόφηση και διακόσμηση στους εσωτερικούς χώρους. Οι μοναδικές ηχοαπορροφητικές επιφάνειες βελτιώνουν θεαματικά την ακουστική ενώ δίνουν απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού των οροφών. Οι ηχοαπορροφητικές επιφάνειες παραδίδονται έτοιμες με τον σκελετό, το σύστημα ανάρτησης και το τελικό υλικό επικάλυψης ή το τελικό επίχρισμα στην επιθυμητή απόχρωση. Η τοποθέτηση κάθε τεμαχίου είναι θέμα μερικών λεπτών και γίνεται εύκολα και καθαρά.

Ηχοαπορροφητικές επιφάνειες:

StoSilentModular 100StoSilent Modular 100

Οικονομική επιλογή γα βελτίωση της ακουστικής υφισταμένων χώρων. Με εμφάνιση υφάσματος ινών PET σε απόχρωση φυσικό λευκό. Με 3 επιλογές συστημάτων στερέωσης.

StoSilentModular 200StoSilent Modular 200

Υψηλής ποιότητας εμφάνιση και λειτουργικότητα βασισμένη στις πλάκες StoSilent και τα τελικά επιχρίσματα StoSilent Top και StoSilent Décor. Με υψηλής ποιότητας σύστημα ανάρτησης τοποθετούνται εύκολα και γρήγορα σε κάθε οροφή και συνδυάζουν εξαιρετική ηχοαπορρόφηση με πλήθος επιλογών σχεδιασμού σε σχήματα και αποχρώσεις.

Σύστημα ηχοαπορρόφησης StoSilent Modular

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved