Έτοιμοι σοβάδες προσόψεων & εσωτερικού χώρου

Σοβάδες προσόψεων

Η Sto, πρωτοπόρος στην τεχνολογία έτοιμων οργανικών σοβάδων, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία περισσοτέρων των 60 ετών, παρέχει την υψηλότερη ποιότητα σε ακρυλικούς, σιλικονούχους, υδρυάλου και τροποποιημένους ανόργανους σοβάδες.

Υλικά σχεδιασμένα για μέγιστη αντοχή και κορυφαία λειτουργικότητα, οι σοβάδες για προσόψεις της Sto προστατεύουν τα κτίρια σε όλο τον κόσμο περισσότερες από 6 δεκαετίες καλύπτοντας κάθε τεχνική και αισθητική απαίτηση, με την μέγιστη αντοχή. Η Sto είναι ο ηγέτης στην αγορά επιχρισμάτων και ηγείται της εξέλιξης των υλικών βελτιώνωντας συνεχώς την ποιότητα και τις ιδιότητες των υλικών της. Χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες ρητίνες και αυστηρά επιλεγμένες πρώτες ύλες, η Sto διαθέτει μια πλήρη σειρά υλικών φινιρίσματος για κάθε αισθητική και τεχνική απαίτηση

Παράλληλα εσωτερικοί σοβάδες Sto προσφέρουν κορυφαία αισθητική και πιστοποιημένα μηδενικές εκπομπές βλαβερών ουσιών στους εσωτερικούς χώρους, φροντίζοντας την ποιότητα του εσωτερικού αέρα και την κορυφαία ανθεκτικότητα των επιφανειών.

Με τα επιχρίσματα Sto έχετε πλήρη ελευθερία στην επιλογή τεχνικών ιδιοτήτων, υφής και χρώματος για κάθε εφαρμογή σε κάθε απαίτηση.

 

Σοβάδες προσόψεων

Σοβάδες προσόψεων

Οι έτοιμοι σοβάδες της Sto με τις υψηλότερης ποιότητας ρητίνες και την μοναδική τεχνολογία των εργαστηρίων της Sto, προσφέρoυν ελαστικότητα, αδιαβροχοποίηση και αντοχή σε όλες τις επιφάνειες που εφαρμόζονται.

Εσωτερικοί Χώροι

Σοβάδες εσωτερικού χώρου

Τα έτοιμα επιχρίσματα για εσωτερικούς χώρους από την Sto προσφέρουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή της υφής των επιφανειών, συνδυασμένη με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή.

  • Μοναδικές επιφάνειες για κάθε απαίτηση

    Με την κορυφαία αντοχή των σοβάδων της Sto

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved