Διακοσμητικές επικαλύψεις εσωτερικών χώρων

Διακοσμητικές επικαλύψεις

Διακοσμητικές επικαλύψεις για μοναδική εμφάνιση και λειτουργικότητα στους εσωτερικούς χώρους

Η εσωτερική διακόσμηση είναι το βασικότερο στοιχείο που διαμορφώνει τους χώρους διαβίωσης και κατα συνέπεια η αισθητιοκή και υγιεινή τους έχουν άμεση επίδραση στην ευεξία και την υγεία των ανθρώπων. Για το λόγο αυτό οι εσωτερικές επικαλύψεις της Sto είναι ειδικά μελετημένες για να παρέχουν την υψηλότερη ποιότητα, εύκολη χρήση, άριστη αισθητική και να μην επιβαρύνουν την ποιότητα του εσωτερικού αέρα.

Η Sto διαθέτει μια μοναδική σειρά προϊόντων για τους εσωτερικούς χώρους που εκτείνονται από τα υλικά της σειράς StoCalce Deco, έως τα βαφόμενα υαλουφάσματα StoTex και τις ταπετσαρίες StoTap για διακόσμηση και προστασία των τοίχων.

Επίσης οργανικούς σοβάδες με φυσικές χρωματιστές πέτρες (εμφάνιση γρανίτη) όπως το StoGranit (παρουσιάζεται στην ενότητα έτοιμοι σοβάδες).

Η ποικιλία υλικών, αποχρώσεων και υφής δίνουν ατελείωτες επιλογές για ξεχωριστή αισθητική στους αγαπημένους μας χώρους. Τα υλικά Sto για εσωτερικές επιφάνειες προσφέρουν εξαιρετική εμφάνιση και λειτουργικότητα, πιστοποιήσεις από τους πιο αξιόπιστους διεθνούς φήμης φορείς μαζί με την κορυφαία αντοχή στο χρόνο.

 

StoCalce Deco

StoCalce Deco

Ειδικά υλικά για δημιουργία μοναδικών επιφανειών υψηλής ποιότητας με τεχνοτροπίες τύπου stucco, veneziano, απομιμήσεις πέτρας κλπ, βασισμένα στην παραδοσιακή ομορφιά των τεχνοτροπιών με ειδικά επεξεργασμένο ασβέστη

StoTex System

StoTex & StoTap Systems

Ολοκληρωμένη σειρά επικαλύψεων από βαφόμενα υαλουφάσματα για διακόσμηση και οπλισμό των τοίχων, και βαφόμενες ταπετσαρίες σε πλήθος σχεδίων για προστασία και διακόσμηση επιφανειών

  • INTERIORS PROGRAM OVERVIEWInteriors Program Overview

    Δείτε το νέο έντυπο Interiors Program Overview.

  • Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο Εσωτερικών ΧώρωνArchitect’s Interiors Manual

    Δείτε το νέο έντυπο Architect’s Interiors Manual.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved