Σοβάδες εσωτερικού χώρου

Σοβάδες - Βαφές εσωτερικού χώρου Sto

Οι τοίχοι ως ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία

Η εσωτερική διακόσμηση είναι το βασικό στοιχείο που διαμορφώνει τους χώρους διαβίωσης. Τα έτοιμα επιχρίσματα για εσωτερικούς χώρους από την Sto προσφέρουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή της υφής των επιφανειών, συνδυασμένη με κορυφαία αντοχή. Όλα τα υλικά είναι πιστοποιημένα για να προσφέρουν άριστη ποιότητα εσωτερικού αέρα και υψηλή διαπνοή, και είναι κατάλληλα για χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.

Έτοιμοι χρωματιστοί σοβάδες

StoDecolit K

StoDecolit K/R/MP

Έγχρωμος οργανικός διακοσμητικός σοβάς για εσωτερική χρήση. Υλικό πιστοποιημένο από την TUV για μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+. Προσφέρει αντοχή και αισθητική με κοκκομετρίες 1mm, 1.5mm, 2mm και 3mm σε τριφτό και γραφιάτο.

StoDecosil K

StoDecosil K/R/MP

Έγχρωμος διακοσμητικός σοβάς υδρυάλου. Είναι υλικό φιλικό στο περιβάλλον, πιστοποιημένο από την TUV για μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+. Με πιστοποίηση Nature Plus, προσφέρει αντοχή και αισθητική στους εσωτερικούς χώρους με κοκκομετρίες 1mm, 1.5mm και 2mm σε τριφτό και γραφιάτο.

StoGranit

StoGranit

Οργανικός διακοσμητικός σοβάς για εσωτερική χρήση με φυσική πέτρα. Σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις που προσφέρουν υψηλή αισθητική με εμφάνιση γρανίτη και κορυφαία αντοχή στον χρόνο.

StoLook Decor

StoLook Decor

Έγχρωμος, ψεκαστός, οργανικός σοβάς. Υλικό πιστοποιημένο από την TUV για μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων, διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+. Προσφέρει αντοχή και αισθητική στους εσωτερικούς χώρους με κοκκομετρίες 1mm, 1.5mm και 2mm.

StoSil Decor

StoSil Decor

Έγχρωμος, ψεκαστός, διακοσμητικός σοβάς υδρυάλου. Είναι υλικό φιλικό στο περιβάλλον, πιστοποιημένο από την TUV για μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+. Με πιστοποίηση Nature Plus, προσφέρει αντοχή και αισθητική στους εσωτερικούς χώρους με κοκκομετρίες 1mm, 1.5mm.

  • Έτοιμοι χρωματιστοί σοβάδες

    Τα έτοιμα επιχρίσματα για εσωτερικούς χώρους από την Sto προσφέρουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή της υφής των επιφανειών, συνδυασμένη με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή.

  • Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο Εσωτερικών ΧώρωνArchitect’s Interiors Manual

    Δείτε το νέο έντυπο Architect’s Interiors Manual.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2020 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2020 Sto Hellas - All rights reserved