Σοβάδες εσωτερικού χώρου

Σοβάδες - Βαφές εσωτερικού χώρου Sto

Οι τοίχοι ως ξεχωριστά διακοσμητικά στοιχεία

Η εσωτερική διακόσμηση είναι το βασικό στοιχείο που διαμορφώνει τους χώρους διαβίωσης. Τα έτοιμα επιχρίσματα για εσωτερικούς χώρους από την Sto προσφέρουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή της υφής των επιφανειών, συνδυασμένη με κορυφαία αντοχή. Όλα τα υλικά είναι πιστοποιημένα για να προσφέρουν άριστη ποιότητα εσωτερικού αέρα και υψηλή διαπνοή, και είναι κατάλληλα για χώρους με υψηλές απαιτήσεις υγιεινής.

Έτοιμοι χρωματιστοί σοβάδες

StoDecosit K/R/MP/SP

StoDecosit K/R/MP/SP

Έγχρωμος διακοσμητικός σοβάς υδρυάλου αποτελούμενος κατά 97% από υλικά φυσικής προέλευσης. Είναι υλικό φιλικό στο περιβάλλον, πιστοποιημένο από την TUV για μηδενικές εκπομπές βλαβερών πτητικών ενώσεων και διασφαλίζει κορυφαία ποιότητα εσωτερικού αέρα Α+, παρεμποδίζοντας τον σχηματισμό μούχλας. Ιδανικό για εφαρμογή σε ευαίσθητους χώρους όπως τα νηπιαγωγεία και τα νοσοκομεία. Με πιστοποίηση Nature Plus*, προσφέρει μοναδική αντοχή και αισθητική στους εσωτερικούς χώρους με κοκκομετρίες σε τριφτό K1.0mm, 1.5mm και 2.0mm και σε γραφιάτο R1.0mm, 1.5mm. Διατίθεται και σε λεπτόκοκκο MP(ModellierPutz) 0.5mm για ελεύθερη σχεδίαση ή λείες επιφάνειες, αλλά και στον τύπο SP για εφαρμογή με spray, σε κοκκομετρία 1.0 και 1.5mm.

StoGranit

StoGranit

Οργανικός διακοσμητικός σοβάς για εσωτερική χρήση με φυσική πέτρα. Σε 10 επιλεγμένες αποχρώσεις που προσφέρουν υψηλή αισθητική με εμφάνιση γρανίτη και κορυφαία αντοχή στον χρόνο.

  • Έτοιμοι χρωματιστοί σοβάδες

    Τα έτοιμα επιχρίσματα για εσωτερικούς χώρους από την Sto προσφέρουν πλήρη ελευθερία στην επιλογή της υφής των επιφανειών, συνδυασμένη με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή.

  • Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο Εσωτερικών ΧώρωνArchitect’s Interiors Manual

    Δείτε το νέο έντυπο Architect’s Interiors Manual.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved