Διακοσμητικά υλικά StoCalce Deco

StoCalce Deco

Η παράδοση των υλικών ασβέστη και μαρμαρόσκονης της σειράς Linea di Calce, συναντά την σύγχρονη τεχνολογία για επιφάνειες με μοναδική εμφάνιση και ανθεκτικότητα

Με μια πλήρη σειρά υλικών προετοιμασία υποστρώματος, υλικών για τεχνοτροπίες, φυσικές χρωστικές, πρόσθετα με μεταλλική λάμψη και υλικά προστασίας των επιφανειών, η σειρά StoCalce Deco μπορεί να παρέχει ατελείωτες επιλογές.

Όλα τα υλικά της σειράς StoCalce Deco συνδυάζουν τις κορυφαίες α’ ύλες από μάρμαρο και ασβέστη με την υψηλή τεχνογνωσία των εργαστηρίων της Sto, για να προσφέρουν μοναδικές σε αισθητική επιφάνειες που θα διατηρούν την λάμψη και την ομορφιά τους για πολλές δεκαετίες.

 

StoCalce Marmorino

StoCalce Marmorino

Υψηλής ποιότητας υλικό με ασβέστη και υπέρλεπτη μαρμαρόσκονη για τεχνοτροπίες stucco και απομιμήσεις μαρμάρου. Για επιφάνειες με μοναδική λάμψη και τελειότητα.

StoCalce Veneziano

StoCalce Veneziano

Υψηλής ποιότητας υλικό με ασβέστη και μαρμαρόσκονη για τεχνοτροπίες, απομιμήσεις πέτρας και μαρμάρου. Για επιφάνειες με μοναδική αισθητική και τελειότητα.

StoCalce Fondo

StoCalce Fondo

Βελτιστοποιημένος σοβάς ασβέστη και μαρμάρου. Περιέχει ψήγματα μαύρου μαρμάρου για μοναδική εμφάνιση και φυσικότητα στις επιφάνειες.

StoCalce Effeto

StoCalce Effetto

Βελτιστοποιημένος σοβάς ασβέστη και μαρμάρου. Περιέχει διακοσμητικά σωματίδια μαύρου μαρμάρου και mica για μοναδική εμφάνιση και λάμψη στις επιφάνειες.

  • StoCalce, the new dimension in limeStoCalce, the new dimension in lime

    Δείτε το νέο έντυπο.

  • Sto Design Collection 14/15 Interior

    Design Collection 14|15 Interior

  • Δείτε Επιφάνειες

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved