Συστήματα ηχοαπορρόφησης – Ακουστική

Συστήματα ηχοαπορρόφησης - Ακουστική

Ανώτερη αισθητική και ακουστική απόδοση

Τα συστήματα ακουστικής της Sto προσφέρουν κορυφαία ηχοαπορρόφηση και αισθητική στους τοίχους και τις οροφές που εφαρμόζονται. Βελτιώνουν την ακουστική των χώρων μέσω της απορρόφησης των ηχητικών κυμάτων, ρυθμίζουν την αντήχηση και μειώνουν τον ενοχλητικό θόρυβο ειδικά σε χώρους όπου η συγκέντρωση πολλων ατόμων εντείνει το πρόβλημα της αντανάκλασης του ήχου.

Το βασικό πλεονέκτημα που προσφέρουν τα συστήματα ακουστικής της Sto, είναι η πλήρης ελευθερία στην αρχιτεκτονική έκφραση και τον σχεδιασμό εσωτερικών χώρων σε συνδυασμό με την απόλυτα “αόρατη” και ιδιαίτερα αποδοτική ηχοαπορροφητική λειτουργία που εξασφαλίζει κορυφαία ακουστική άνεση.

Συστήματα Ακουστικής

StoSilent Distance

StoSilent Distance

Το πλέον δοκιμασμένο και επιτυχημένο σύστημα ακουστικής για κατασκευές ξηράς δόμησης σε οροφές και τοίχους. Προσφέρει υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης αw από 0.45 έως 0.85, υψηλή αισθητική με τα λεία ή τα λεπτόκοκκα τελικά επιχρίσματα και μοναδική ευελιξία και ευκολία στην τοποθέτηση και διαμόρφωση

StoSilent Direct

StoSilent Direct

Το νέο επικολλούμενο σύστημα ηχοαπορρόφησης που εφαρμόζεται απευθείας στις επιφάνειες και προσφέρει κορυφαία εμφάνιση, ταχύτητα και ευκολία στην χρήση. Με συντελεστές ηχοαπορρόφησης αw από 0.75 έως 0.95 προσφέρει μια άριστη εναλλακτική για υφιστάμενους χώρους με υψηλές απαιτήσεις ακουστικής

StoSilent Compact

StoSilent Compact

Συστήματα ηχοαπορροφητικών επιχρισμάτων για οροφές και τοίχους. Συνδυάζουν καλή ακουστική με ευελιξία στην εφαρμογή, για χώρους όπου για τεχνικούς λόγους δεν είναι δυνατόν να εφαρμοστούν τα συστήματα StoSilent Distance. Προσφέρουν συντελεστές ηχοαπορρόφησης αw από 0.30 έως 0.45

StoSilent Modular

StoSilent Modular

Αναρτώμενα ηχοαπορροφητικά πάνελ γα οροφές και τοίχους που προσφέρουν ευκολία και ταχύτητα στην τοποθέτηση, υψηλούς συντελεστές ηχοαπορρόφησης και μεγάλη ποικιλία σε σχέδια, τελικές επιφάνειες και αποχρώσεις. Μπορούν να εφαρμοστούν ακόμα και σε χώρους που βρίσκονται σε λειτουργία

 • StoSilent

  Ακουστική χώρου – Η τέχνη του αόρατου

  Οι αποτελεσματικές λύσεις για την βελτίωση της ακουστικής των χώρων γίνονται συνεχώς πιο απαραίτητες για την σύγχρονη αρχιτεκτονική.
  Στην Sto μελετάμε το θέμα αυτό πάνω από 25 χρόνια με ένα βασικό στόχο: να παρέχουμε όλα τα υλικά, τα μέσα και τις μεθόδους για την δημιουργία χώρων που είναι τέλειοι από πλευράς ακουστικής και αισθητικής.

  Τα συστήματα ηχοαπορρόφησης StoSilent ρυθμίζουν αποτελεσματικά τον χρόνο αντήχησης, απορροφώντας τον ήχο σε ένα ευρύ φάσμα συχνοτήτων, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν κορυφαία εμφάνιση στις οροφές και τους τοίχους που εφαρμόζονται με τα ειδικά σχεδιασμένα τελικά επιχρίσματα τους.

  Με μια πλήρη σειρά συστημάτων και υλικών, τα συστήματα StoSilent μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε σχεδιαστική απαίτηση για την εσωτερική εμφάνιση των χώρων, προσφέροντας τελικές επιφάνειες χωρίς αρμούς, οπές ή σχισμές, καθιστώντας την ακουστική λειτουργία τους πλήρως ‘αόρατη’.

 • StoSilent micrositeΔείτε περισσότερα για την ακουστική και τα συστήματα StoSilent, καθώς και πλήθος έργων αναφοράς στις ιστοσελίδες της Sto και του Sto Werkstatt.
Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2022 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2020 Sto Hellas - All rights reserved