Καινοτομίες

Στην Sto στην Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, περισσότεροι από 100 εξειδικευμένοι επιστήμονες είναι αφοσιωμένοι καθημερινά στην έρευνα για τις πλέον σύγχρονες εφαρμογές, δοκιμές και τεχνικές ελέγχου. Με πάνω από 150 ευρεσιτεχνίες έχουμε εξασφαλίσει σήμερα την κορυφαία θέση στη βιομηχανία μας και ένα ξεκάθαρο προβάδισμα στην αγορά.
Η Sto αποτελεί ηγέτη στην τεχνολογία και τα προϊόντα της είναι προϊόντα για το μέλλον: οικονομικά, δοκιμασμένα παγκοσμίως, εξαιρετικά ανθεκτικά και πλήρως ασφαλή.

  • Πάντα ένα βήμα μπροστά στην πρόοδο

    Η Sto είναι η εταιρεία με τις περισσότερες καινοτομικές ανακαλύψεις στο χώρο της, στη γερμανική αγορά. Προϊόντα και συστήματα όπως StoColor Lotusan, StoColor Climasan, Sto-Turbofix, StoColor Dryonic, StoTherm Classic και πολλά ακόμα, αποδεικνύουν έμπρακτα τη δέσμευση της εταιρείας για παροχή των πλέον εξελιγμένων και ποιοτικών υλικών και συστημάτων.
    Η περιβαλλοντική συνείδηση, η εξοικονόμηση ενέργειας και ο σεβασμός προς τον άνθρωπο αποτελούν κινητήρια δύναμη για την αδιάκοπη έρευνα και εξέλιξη μέσα σε ολόκληρο τον οργανισμό της Sto.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved