Εξωτερική θερμομόνωση StoTherm Classic®

 θερμομονωση θερμομόνωση

StoTherm Classic – το ασφαλέστερο Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης

Ήδη εδώ και πάνω από 50 χρόνια, η Sto εισήγαγε στην αγορά ένα από τα καλύτερα και αποδοτικότερα συστήματα θερμομόνωσης προσόψεων, το StoTherm Classic, το οποίο και βελτιώνει έκτοτε συνεχώς.

Το StoTherm Classic κάνει αυτά που υπόσχεται: Μέγιστη ασφάλεια, αξεπέραστη αντοχή και τεχνογνωσία υποστηριζόμενη από σχεδόν 100 εκατομμύρια m² επιφανειών και με διαφορά το καλύτερο ποσοστό αποδοχής και ικανοποίησης στην αγορά.
Ο συνδυασμός διογκωμένης πολυστερίνης Sto-EPS K80 (λ=0,036 W/m*K) ή της νέα διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη Sto-EPS K80 Top30 (λ=0,030 W/m*K) με τα οργανικά επιχρίσματα οπλισμού StoArmat Classic plus και StoLevel Classic προσφέρουν μακράν την καλύτερη αντοχή στον χρόνο, ελαστικότητα και προστασία από ρωγμές και ισχυρές κρούσεις.

θερμομόνωση θερμομονωσηΜεγάλη γκάμα επιλογών επιφάνειας, (σχεδόν) οτιδήποτε είναι δυνατό

Με το σύστημα θερμομόνωσης StoTherm Classic μπορεί να ικανοποιηθεί κάθε δημιουργική επιθυμία. Γι΄αυτό φροντίζει η μεγάλη γκάμα επιλογών τελικής επιφάνειας και χρωμάτων σε επιχρίσματα, τεχνοτροπίες, ανάγλυφα διακοσμητικά στοιχεία, κορνίζες, κεραμικά πλακάκια, επικαλύψεις από φυσική πέτρα και συνδυασμούς κάθε είδους, πάντα με την εγγύηση ποιότητας της Sto.

Μέγιστη αντοχή σε κρούση και ρωγμές

Η κατασκευή χωρίς τσιμέντο, με την χρήση των υψηλότερης ποιότητας α’ υλών προσδίδει στο σύστημα εξαιρετική ελαστικότητα και συνεπώς μέγιστη αντοχή σε ρωγμές και χτυπήματα, η οποία είναι πολλαπλάσια υψηλότερη από αυτή των συστημάτων με ανόργανα υλικά .

Η θερμομόνωση ταυτίζεται με την προστασία του κλίματος

Η υπερθέρμανση της ατμόσφαιρας, το αποκαλούμενο φαινόμενο του θερμοκηπίου, καταδεικνύει το μεγάλο πρόβλημα του περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Αιτία είναι οι εκπομπές επιβλαβών ουσιών, κυρίως διοξειδίου του άνθρακα (CO2). Αυτό προκαλείται, μεταξύ άλλων, από την καύση ορυκτών καυσίμων, πχ. πετρελαίου και άνθρακα. Στη Ευρώπη, πάνω από το 30 % των καταναλισκόμενων καυσίμων προορίζεται για τη θέρμανση των κατοικιών. Έως 60 % της ενέργειας μπορεί να εξοικονομηθεί μέσω της σωστής εξωτερικής θερμομόνωσης των τοίχων των κτιρίων.

Αναφορά για το κλίμα του Ο.Η.Ε.: Η θερμομόνωση ταυτίζεται με την προστασία του κλίματος

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved