Πλεονεκτήματα θερμομόνωσης StoTherm για επαγγελματίες

Πλεονεκτήματα για θερμομόνωση

Τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα στη θερμομόνωση από τη Sto

Το StoTherm Classic προσφέρει, με τα κατασκευαστικά του πλεονεκτήματα και την ανώτερη τεχνολογία των υλικών, ξεκάθαρα οικονομικά πλεονεκτήματα σε σχέση με άλλα συστήματα. Γύρω στο 40 % έως 45% του συνολικού κόστους κατά την εφαρμογή ενός Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης οφείλεται στα υλικά. Το μεγαλύτερο ποσοστό κατέχουν τα εργατικά. Ο εξελιγμένος εξοπλισμός και ο σωστός τρόπος εργασίας στη θερμοπρόσοψη εξοικονομεί, ακριβώς όπως τα άριστα συντονισμένα εξαρτήματα ενός συστήματος, χρόνο και χρήμα.

Λιγότερες εργασίες = Μέγαλύτερη ταχύτητα, περισσότερη ασφάλεια

 • Δε χρειάζεται διαγώνιος οπλισμός στα δομικά ανοίγματα : Οι εγκάρσιες ρωγμές στις γωνίες των ανοιγμάτων του κτιρίου δημιουργούνται όταν, σε ανόργανα συστήματα, παραλείπεται ή δεν τοποθετείται σωστά ο επιπρόσθετος διαγώνιος οπλισμός. Στην περίπτωση του StoTherm Classic, η διαδικασία αυτή έχει εξαλειφθεί, καθώς δεν απαιτείται διαγώνια ενίσχυση, εξαιτίας της τεράστιας ελαστικότητας και αντοχής του συστήματος.
 • Με το StoTherm Classic δεν απαιτείται αστάρι επί του επιχρίσματος οπλισμού για την πρόσφυση του τελικού επιχρίσματος.
 • Δε απαιτείται στρώση επιπέδωσης του επιχρίσματος οπλισμού μετά τον εμβαπτισμό του υαλοπλέγματος.
 • Δεν απαιτείται βαφή του τελικού επιχρίσματος. Δεν είναι απαραίτητη μία τελική επικάλυψη με βαφή για την αποφυγή ρωγμών ή ανομοιόμορφου χρώματος κατά το στέγνωμα.
 • Με το StoTherm Classic δεν καταναλώνεται χρόνος για την ανάμειξη κονιαμάτων αφού τα οργανικά επιχρίσματα που εφαρμόζονται είναι έτοιμα σε κουβάδες.

QS Γρήγορου στεγνώματοςΤήρηση χρονοδιαγράμματος κάθε εποχή

Διευρύνοντας τον χρόνο εργασίας των υλικών ακόμα και υπό αντίξοες συνθήκες, όπως η εφαρμογή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και υποστρώματος έως +1 °C και με σχετική ατμοσφαιρική υγρασία έως 95 %, έχετε τη δυνατότητα να εργαστείτε ακόμα και τις ψυχρότερες εποχές του έτους με ασφάλεια χάρη στην Τεχνολογία QS (Quick-Setting) της Sto.

TurbofixΚόλληση: Sto-Turbofix, ταχύτερα δε γίνεται

Με τη χρήση του StoTurbofix τοποθετείται το StoTherm Classic ακόμα πιο γρήγορα στον τοίχο. Μειώνεται δραματικά ο χρόνος έναρξης της εργασίας και το κουβάλημα στην σκαλωσιά. Αποφεύγετε την περίπλοκη εργασία εφαρμογής της ανόργανης κόλλας και τους μεγάλους χρόνους στεγνώματος και καθαρισμού.
To Sto-Turbofix εφαρμόζεται πανεύκολα και στεγνώνει πλήρως σε 2 ώρες. Τώρα με την εισαγωγή και του Sto-Turbofix Mini η δουλειά σας γίνεται ακόμα ευκολότερη. Όλα όσα χρειάζεστε πλέον για την κόλληση, βρίσκονται σε μια μικρή φιάλη : Με το Sto-Turbofix απλά βιδώνετε ένα πιστόλι αφρού και ξεκινάτε!

Σιλό και μηχανήματα: Ο χρόνος είναι χρήμα

Τα υλικά και ο εξοπλισμός της Sto συνεργάζονται με τον καλύτερο τρόπο. Έτσι η Τεχνολογία StoSilo είναι ιδανική για την εφαρμογή του StoTherm Classic. Το απόγευμα τοποθετείστε απλά τον ελαστικό σωλήνα σε έναν κουβά με νερό, σχηματίζεται ένα ολοκληρωμένο αεροστεγές σύστημα και τα υλικά δεν στεγνώνουν μέχρι να αρχίσει ξανά η δουλειά ακόμα και αν περάσουν πολλές ημέρες. Αυτό περιορίζει σημαντικά τα έξοδα: Δε χρειάζεται, έτσι, ούτε ο καθαρισμός του σιλό, ούτε η καθημερινή απομάκρυνση των υγρών αποβλήτων. Και επίσης εξαλείφεται ο καθημερινός χρονοβόρος καθαρισμός των ελαστικών σωλήνων και του εξοπλισμού για τον ψεκασμό.

 • StoTherm Classic

  Λιγότερη κατανάλωση, περισσότερη ταχύτητα, ποιότητα και αντοχή

 • Όλες οι σημαντικές πληροφορίες για το σύστημα StoTherm ClassicΦυλλάδια

  Όλες οι σημαντικές πληροφορίες για το σύστημα StoTherm Classic και τα ποιοτικά στοιχεία του συστήματος.

 • Ταχύτητα εφαρμογής με StoTurbofixΤαχύτητα εφαρμογής με StoTurbofix

  Με το StoTurbofix είστε πάντα συνεπείς στους χρόνους εφαρμογής.

 • Υπηρεσίες ΕξυπηρέτησηςΗ Sto είναι επίσης η Νο.1 στην Εξυπηρέτηση

  Η στενή σχέση με τους πελάτες είναι για τη Sto το A και το Ω μιας επαγγελματικής σχέσης.

 • Σεμινάρια και εκπαίδευση για μηχανικούς και εφαρμοστέςΕκπαίδευση

  Εκπαιδευτικά σεμινάρια για τα υλικά και τα συστήματα της Sto διοργανώνονται για μηχανικούς, εφαρμοστές και επενδυτές.

 • Ικανοποιημένοι πελάτεςΙκανοποιημένοι πελάτες

  Με το StoTherm Classic είστε πάντα δίπλα στους πελάτες σας

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved