Ικανοποίημένοι Πελάτες

Ικανοποίημένοι Πελάτες StoTherm Classic: Αποδοτικά, γρήγορα, αξιόπιστα

Οι ικανοποιημένοι πελάτες είναι η μεγαλύτερη ανταμοιβή

Μακροχρόνια ασφάλεια και εγγύηση Sto

Η μέγιστη αντοχή σε ρωγμές και κρούση δεν είναι σημαντική μόνο για την καθημερινότητα, αλλά προστατεύει και την πρόσοψη από ακραίες θερμοκρασιακές μεταβολές, ισχυρό χαλάζι, συστοδιαστολές των δομικών στοιχείων κ.α. Οι ρωγμές είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των προσόψεων και μπορούν να οδηγήσουν σε σοβαρές ζημιές στα επιχρίσματα και τα συστήματα θερμομόνωσης. Με το StoTherm Classic έχετε το κεφάλι σας ήσυχο!

Ποιoτητική υπεροχή Sto, μέγιστη αντοχή στο χρόνο

Μέσα απο τα 50 χρόνια εμπειρίας και την αδιάκοπη εξέλιξη, τα υλικά της Sto στα συστήματα StoTherm είναι σχεδιασμένα για την μέγιστη διάρκεια ζωής. Το κτίριο σας είναι σχεδιασμένο να αντέξει δεκαετίες, το ίδιο και τα συστήματα StoTherm.

Ταχύτητα και οικονομία

Ποιο το όφελος του καλύτερου Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης, όταν για την τοποθέτηση ενοχλούνται οι ένοικοι και οι ιδιοκτήτες των κτιρίων;
Και όταν οι παρατεταμένες εργασίες κατασκευής, συμπεριλαμβανομένων των οχλήσεων θορύβου και σκόνης, ενδέχεται να οδηγήσουν σε δυσαρεστημένους πελάτες; Γνωρίζουμε ότι υπάρχει και άλλος τρόπος: αποδοτικός, γρήγορος και αξιόπιστος.

Άριστη εργοταξιακή οργάνωση

Απλά ταχύτερη ολοκλήρωση εργασιών: Χάρη στα εξελιγμένα σιλό, τα μηχανήματα ψεκασμού και τις πρωτοποριακές μεθόδους εφαρμογής, ο χρόνος παραμονής της σκαλωσιάς ελαττώνεται αισθητά.

Καθαρότερο εργοτάξιο

Σύγχρονες τεχνικές εφαρμογής φροντίζουν εκτός από την αυξημένη απόδοση και για την καθαριότητα του εργοταξίου. Τα οργανικά υλικά των συστημάτων StoTherm εξασφαλίζουν την μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση. Ταυτόχρονα οι εργασίες τελειώνουν ταχύτερα, ευκολότερα και με περισσότερη καθαριότητα.

Μεγαλύτερης διάρκειας προστασία από ρύπους με το StoLotusan

Χάρις στο Lotus-Effect® οι προσόψεις παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα καθαρές και όμορφες, γεγονός που εκτιμούν οι ιδιοκτήτες και οι ένοικοι των κτιρίων. Οι σοβάδες και τα χρώματα StoLotusan εξασφαλίζουν σε όλες τις επιφάνειες μοναδική καθαριότητα και αντοχή.

  • StoTherm Classic

    Αποδοτικά, γρήγορα, αξιόπιστα

    Το πλεονέκτημα σας: Ποιότητα και αντοχή στον χρόνο

  • Αντοχή σε ρωγμές και κρούσηΑντοχή σε ρωγμές και κρούση

    Το StoTherm Classic παρέχει σημαντικά υψηλότερη αντοχή σε κρούση σε σχέση με άλλα συστήματα.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved