Εξοικονόμηση ενέργειας

εξωτερική μόνωση = εξοικονόμηση ενέργειας

«Στη βράση κολλάει το σίδερο» όπως λέει ο λαός μας

Για την εφαρμογή εξωτερικής θερμομόνωσης είναι πάντοτε η κατάλληλη στιγμή. Είτε χειμώνα είτε καλοκαίρι τα υλικά της Sto μπορούν να εφαρμοστούν με ασφάλεια κάθε περίοδο του έτους από τα εξειδικευμένα συνεργεία, εξοικονομώντας άμεσα ενέργεια και χρήματα, προσφέροντας καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, βελτιωμένη συμπεριφορά του κτιρίου και νέα εμφάνιση της πρόσοψης.

Βέβαια η τοποθέτηση ενός Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης συμφέρει περισσότερο, όταν η χρονική στιγμή επιλεγεί έξυπνα: δηλαδή όταν πρόκειται να γίνει ανακαίνιση, βάψιμο ή επισκευή ρωγμών στις προσόψεις και τους τοίχους των κτιρίων.
Τότε το κόστος για το στήσιμο σκαλωσιάς , την επισκευή σοβάδων και τις εργασίες βαψίματος εξοικονομείται, καθώς περιλαμβάνονται στις εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης.

εξοικονόμηση κόστους ενέργειας με Stotherm

Με την ενεργειακή αναβάθμιση των παλαιών κτιρίων, μειώνει κανείς το κόστος θέρμανσης και κλιματισμού και συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.
Τα τρία κυριότερα μέτρα για την ενεργειακή αναβάθμιση: Τοποθέτηση Συστήματος Εξωτερικής Θερμομόνωσης, τοποθέτηση θερμομονωτικών κουφωμάτων και νέα εγκατάσταση συστήμτος θέρμανσης ή κλιματισμού με βελτιωμένη ενεργειακή αποδοτικότητα.

Σημείωση:
Στο παράδειγμα μας έχουν χρησιμοποιηθεί μέσες τιμές τόσο για το κόστος ενέργειας όσο και για το κόστος κατασκευής συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm. Τα γενικά κόστη που οφείλονται στην ανακαίνιση της πρόσοψης, όπως σκαλωσιές, καθαρισμός, αποκατάσταση ρωγμών και τελικής επικάλυψης, έχουν αφαιρεθεί απο το κόστος του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης καθώς θα εκταμιεύονταν απο τον ιδιοκτήτη του κτιρίου στην διάρκεια μιας ανακαίνισης.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved