Πλεονεκτήματα θερμομόνωσης για επενδυτές

πλεονεκτηματα θερμομονωσης πλεονεκτήματα θερμομόνωσης

Σύστημα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm Classic

Η ανθεκτικότερη εξωτερική μόνωση από την Sto

StoTherm Classic : κάνει αυτά που υπόσχεται

Η μέγιστη ασφάλεια του συστήματος αποδεικνύεται από τα περισσότερα από 100 εκατομμύρια m² StoTherm Classic εφαρμοσμένων σε περιοχές σε ολόκληρο τον πλανήτη και με διαφορά το μικρότερο ποσοστό παραπόνων στην παγκόσμια αγορά. Με 10-πλάσια αντοχή σε κρούσεις σε σχέση με τα ανόργανα συστήματα θερμομόνωσης και με την χρήση υψηλής ποιότητας πλήρως οργανικών υλικών, το StoTherm Classic παρουσιάζει ξεκάθαρη τεχνική υπεροχή που εγγυάται την ασφάλεια της επένδυσης και την αντοχή στον χρόνο.

Η μέγιστη προστασία από κρούσεις και βανδαλισμούς

Τα οργανικά συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης παρουσιάζουν ξεκάθαρη υπεροχή σε σχέση με τα ανόργανα συστήματα σε κρούσεις και χτυπήματα. Η ‘καρδιά’ της αντοχής του συστήματος StoTherm Classic βρίσκεται στο συνδυασμό του επιχρίσματος οπλισμού StoArmat Classic με τα ειδικά σχεδιασμένα υαλοπλέγματα οπλισμού της Sto, που εγγυάται κορυφαία ελαστικότητα και προστασία από ρωγμές ενώ ταυτόχρονα θωρακίζουν την πρόσοψη. Ξεπερνώντας σε αντοχή κάθε συμβατικό μέτρο σύγκρισης το StoTherm Classic προστατεύει ολοκληρωμένα τα κτίρια περισσότερο από κάθε άλλο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης, για την δική σας ασφάλεια.

StoLotusan KΠροϊόντα Sto με Lotus-Effect®

Εκτός του γνωστού πλέον χρώματος πρόσοψης StoColor Lotusan®, η Sto προσφέρει και το τελικό επίχρισμα πρόσοψης StoLotusan® K/MP με ενσωματωμένες τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού (Lotus-Effect®).
Έτσι οι προσόψεις παραμένουν καθαρές και υγιείς για πολύ περισσότερο, μειώνοντας σημαντικά τις ανάγκες για ανακαίνιση της πρόσοψης των κτιρίων, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

StoLotusan Εξωτερικό επίχρισμα θερμομονωσηςStoLotusan K/MP

Εξωτερικό επίχρισμα με Lotus- Effect® και μοναδική αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια με υψηλή ανθεκτικότητα σε άλγη και μύκητες.
Για χρήση επι συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm και σε κάθε άλλο υπόστρωμα.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved