Έτσι λειτουργούν τα προϊόντα QS

Χάρη στην τεχνολογία QS μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις ψυχρές περιόδους του έτους

Χάρη στην Τεχνολογία QS μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις υγρές και ψυχρές περιόδους του έτους.

Ενώ άλλα εργοτάξια πέφτουν πρόωρα σε χειμερία νάρκη, εσείς μπορείτε ακόμα να ολοκληρώσετε με ασφάλεια τις εργασίες σας ή να τις ξεκινήσετε νωρίτερα.

Αυτό προσφέρει ένα αποφασιστικό πλεονέκτημα στην ασφάλεια, την ταχύτητα και την οικονομία στο εργοτάξιο. Επιπλέον τα έργα εξωτερικής θερμομόνωσης σε τοίχους και προσόψεις κτιρίων μπορούν να προχωρήσουν και να ολοκληρωθούν ακόμα και την χειμερινή περίοδο, κάτι που χωρίς την εφαρμογή προϊόντων QS, δε θα ήταν εφικτό.

Η κακοκαιρία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των εργασιών στις προσόψεις κατά τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο στο χειμώνα και από το χειμώνα στην άνοιξη.

Τεχνολογία QS για περισσότερες επιλογές στην δουλειά σας

Η κακοκαιρία είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των εργασιών στις προσόψεις κατά τη μεταβατική περίοδο από το φθινόπωρο στο χειμώνα και από το χειμώνα στην άνοιξη. Η ομάδα προϊόντων QS καταργεί τους μέχρι πρότινος ισχύοντες κανόνες για τις συνθήκες εφαρμογής. Ενώ προηγουμένως η εφαρμογή ήταν δυνατή μόνο σε θερμοκρασία τουλάχιστον +10°C και με σχετική υγρασία έως 70 %, με τα προϊόντα QS μπορείτε να δουλέψετε από +1°C και με σχετική υγρασία έως 95 %. Ακριβώς δηλαδή μέσα στις δύσκολές ψυχρές περιόδους του έτους. Με τα προϊόντα QS, όχι μόνο μπορείτε να εργαστείτε για μεγαλύτερο διάστημα με περισσότερη ασφάλεια, αλλά ξεκινάτε επίσης και νωρίτερα τις εργασίες στις προσόψεις, μόλις οι καιρικές συνθήκες αρχίσουν να βελτιώνονται.

QS με διπλό όφελος ασφάλειας

Τα προϊόντα QS σας προσφέρουν ασφάλεια στην εφαρμογή. Μέσω της μοναδικής τεχνολογίας γρήγορου στεγνώματος, αναπτύσσεται, ανάλογα με τη θερμοκρασία και την υγρασία, στην εξωτερική επιφάνεια ένα προστατευτικό στρώμα μέσα σε 6 έως 8 ώρες, το οποίο αποτρέπει το «ξέπλυμα» των υλικών σε περίπτωση ασθενούς ή μέτριας βροχόπτωσης.

Η πρόσοψη QS

Με τα προϊόντα πρόσοψης Sto QS είστε πλήρως εξασφαλισμένοι κατά τις υγρές και κρύες μεταβατικές περιόδους. Η ομάδα προϊόντων QS περιλαμβάνει αστάρια, κονιάματα, επιχρίσματα, χρώματα και σφραγιστικά υλικά. Έτσι μπορείτε να ολοκληρώσετε όλες τις εργασίες μόνωσης και επικάλυψης της πρόσοψης, ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα QS είναι φιλικά προς το περιβάλλον, και δεν περιέχουν πρόσθετα διαλυτικά μέσα, όπως γλυκόλη ή αλκοόλες.

 • Προϊόντα QS (Γρήγορου στεγνώματος)

  για τις δύσκολες ψυχρές περιόδους του έτους

 • “Χρυσοί κανόνες” για τη χρήση προϊόντων QS

  Τεχνικές Πληροφορίες

  Σε αυτά πρέπει να δώσετε προσοχή.
  “Χρυσοί κανόνες” για τη χρήση προϊόντων QS

 • Προϊόντα QS (Γρήγορου στεγνώματος)Φυλλάδια

  Η Τεχνολογία Sto-Quickset
  Το φυλλάδιο “Με τα προϊόντα QS έχετε σιγουριά κατά τις μεταβατικές περιόδους του έτους” σας ενημερώνει πλήρως σχετικά με τη σειρά προϊόντων QS

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved