Υλικά υδρύαλου για εσωτερικούς χώρους

Πρόγραμμα υδρύαλου για εσωτερικούς χώρους - Φυσική προστασία από μούχλα σε κατοικίες

Φυσική προστασία από μούχλα σε κατοικίες

Εμείς στη Sto «απεχθανόμαστε» τη μούχλα στις κατοικίες: μια πρωτοποριακή σειρά προϊόντων, φιλική προς το περιβάλλον, υγειονομικά ελεγμένα χρώματα και επιχρίσματα σε βάση υδρύαλου, που ακόμα και στην εμφάνισή τους, δεν αφήνουν καμία επιθυμία ανεκπλήρωτη.

Τα προϊόντα υδρύαλου εσωτερικών χώρων της Sto είναι ιδιαίτερα απλά στην εφαρμογή, καλύπτουν όλα τα πεδία εφαρμογής και προσφέρουν, μέσω της υψηλής αλκαλικότητάς τους, μια φυσική προστασία των τοίχων από μούχλα.

Όλο και περισσότεροι οικολογικά συνειδητοποιημένοι καταναλωτές, ψάχνουν για υγειονομικά ελεγμένα, οικολογικά χρώματα για την καταπολέμηση ή εξάλειψη των φθορών από μούχλα στους εσωτερικούς χώρους. Με τα προϊόντα υδρύαλου για εσωτερικούς χώρους της Sto είστε στο σωστό δρόμο.

Υδρύαλος ενάντια στη μούχλα

Με τα προϊόντα υδρύαλου της Sto μπορείτε να προστατευθείτε από τη μούχλα με φυσικό τρόπο – χωρίς διαλυτικά μέσα, χωρίς συντηρητικές ουσίες και χωρίς τη χρήση μυκητοκτόνων! Λόγω της υψηλής αλκαλικότητας των προϊόντων υδρύαλου της Sto, προσφέρουμε ένα φυσικά αποτελεσματικό μέσο ενάντια στη μούχλα.

Από το αστάρι έως το χρώμα καθώς και τους εσωτερικής και εξωτερικής χρήσης σοβάδες υδρυάλου – τα προϊόντα της σειράς StoColor Sil με βάση υδρύαλου, καλύπτουν όλα τα πεδία εφαρμογής, είναι ελεγμένα από την TÜV SÜD και διαθέτουν πιστοποιητικό της natureplus®. Πέραν τούτου, η ιδιότητα προστασίας από τη μούχλα έχει επιβεβαιωθεί σαφώς βάσει επιστημονικών πορισμάτων και μακροχρόνιων δοκιμών από ανεξάρτητους ειδικούς επιστήμονες.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved