Πλεονεκτήματα για ιδιοκτήτες

Προϊόντα υδρύαλου εσωτερικών χώρων

Προϊόντα υδρύαλου εσωτερικών χώρων

Τα χρώματα και τα επιχρίσματα υδρύαλου εσωτερικών χώρων της Sto αποτελούνται κατά τουλάχιστον 95 % από ορυκτές και φυσικές πρώτες ύλες.

Ο υδρύαλος είναι ένα φυσικό προϊόν, του οποίου η χρήση απαντάται σήμερα σε πολλά οικολογικά και βιολογικά προϊόντα, μεταξύ άλλων και στη βιομηχανία τροφίμων. Ο συνδυασμός συνδετικής βάσης από πυριτικό κάλιο και ορυκτά μέσα πλήρωσης, καθιστά τα φυσικά προϊόντα της Sto ιδιαίτερα ανθεκτικά και ασφαλή.

Πέρα από αυτά τα πρακτικά πλεονεκτήματα, η εφαρμογή των προϊόντων υδρύαλου εσωτερικού χώρου της Sto αποτρέπει αποδεδειγμένα τη μούχλα. Λόγω της τιμής του pH και εξαιτίας της τεχνολογίας της συνδετικής ύλης, τα προϊόντα υδρύαλου της σειράς StoColor Sil, προσφέρουν υψηλή απορροφητικότητα της υγρασίας και συνεπώς ένα αποτελεσματικό μέσο ενάντια στη μούχλα. Φροντίζουν επίσης διαρκώς για μία υγιεινή ατμόσφαιρα του χώρου.

Χωρίς συντηρητικά

Πολλές φορές υλικά με συντηρητικά καταλήγουν στον εσωτερικό χώρο των κτιρίων, και κατά τη διάρκεια της εφαρμογής και της φάσης ξήρανσης τα συντηρητικά μεταφέρονται στον αέρα και μέσω διάχυσης και σε άλλες επιφάνειες του χώρου μας. Έτσι τα ευαίσθητα άτομα ενδέχεται να παρουσιάσουν προβλήματα από την παρουσία των ουσιών αυτών. Τα φυσικά προϊόντα εσωτερικού χώρου της Sto δεν περιέχουν συντηρητικά. Έτσι είναι ιδανικά για όλες τις ευαίσθητες κατηγορίες χώρων, όπως για παράδειγμα παιδικά δωμάτια και υπνοδωμάτια, ενώ είναι κατάλληλα και για άτομα με αλλεργίες.

Υψηλή απορροφητικότητα σε υγρασία

Η μεγάλη διαπνοή του υδρύαλου επηρεάζει την απορροφητικότητα των επιφανειών σε υγρασία. Οι τοίχοι μπορούν να απορροφήσουν υγρασία και να την αποβάλουν ξανά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό στους εσωτερικούς χώρους για την αντιστάθμιση των αιχμών υγρασίας του εσωτερικού αέρα. Ως αποτέλεσμα αυτού, οι μόνιμα στεγνές επιφάνειες των τοίχων εμποδίζουν τη δημιουργία μούχλας.

Χωρίς πλαστικοποιητές

Τα φυσικά προϊόντα υδρύαλου για εσωτερικούς χώρους της Sto δεν περιέχουν πλαστικοποιητές και άλλες πιθανά επιβλαβείς ουσίες. Έτσι, εκτός της προστασίας από μούχλα, αποτρέπονται οι ξαφνικές εμφανίσεις μαυρο-γκρίζων κηλίδων σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού, γνωστές ως “φαινόμενο νέφωσης” και προστατεύεται καλύτερα οι υγεία των χρηστών του χώρου.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved