Πλεονεκτήματα θερμομόνωσης για ιδιοκτήτες

Εξοικονόμηση ενέργειας

Εξοικονόμηση ενέργειας: Μείωση εξόδων

Ο κλιματισμός των εσωτερικών χώρων (θέρμανση και ψύξη) ευθύνεται κατά μέσο όρο για το 80 % της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας ενός νοικοκυριού. Το κύριο αίτιο: περίπου 40 % της θερμότητας χάνεται μέσω των μη μονωμένων τοίχων. Μια απώλεια η οποία μειώνεται σημαντικά μέ την εφαρμογή κάποιου απο τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης της Sto.

Εξωτερική Θερμομόνωση με κρατική επιδότηση

Η θερμομόνωση αξίζει την επένδυση : Αυξάνει το κλίμα ευεξίας στο χώρο σας, εξοικονομεί ενέργεια και αυξάνει την αξία του ακινήτου σας. Για να μπορούν όλοι να κάνουν επενδύσεις φιλικές προς το περιβάλλον, προσφέρονται πολλοί τρόποι κρατικής ενίσχυσης με μορφή επιδότησης ή δανείων με ευνοϊκό επιτόκιο.

Πρόγραμμα “ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ 2021”

 

Εφαρμογή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης

Τα προϊόντα της Sto πρέπει να εφαρμόζονται απο εξειδικευμένους τεχνίτες, καθώς μόνο έτσι μπορεί να εξασφαλιστεί η άριστη ποιότητα του τελικού αποτελέσματος και η εγγυημένη λειτουργικότητα σε βάθος χρόνου.
Ζητήστε να σας προτέινουμε εξειδικευμένα συνεργεία στην περιοχή σας.

Η απόσβεση της επένδυσης επιτυγχάνεται σε λίγα μόλις χρόνια!

Με βάση μελέτες απο έγκυρα πανεπιστήμια και κρατικούς φορείς η εξοικονόμηση ενέργειας που επιτυγχάνεται με την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιριακού κελύφους μπορεί να επιφέρει μέχρι και 60% μείωση του κόστους για τον κλιματισμό, ανάλογα με την κλιματολογική ζώνη και την χρήση του κτιρίου. Η εξοικονόμηση αυτή πρακτικά ισοδύναμεί με ‘αυτοχρηματοδότηση’ της επένδυσης καθώς η απόσβεση γίνεται σε χρονικό ορίζοντα 4 εως 8 ετών.

Προστασία απο αυξήσεις και δυσάρεστες εκπλήξεις

Σε ένα καλά θερμομονωμένο κτίριο ο ιδιοκτήτης απολαμβάνει πολύ καλύτερες συνθήκες διαβίωσης, αναβαθμίζει την αξία και την προστασία του ακινήτου και πάνω απ’όλα μπορεί νιώθει προστατευμένος απο τις αυξήσεις του κόστους της ενέργειας (πετρέλαια, φυσικό αέριο, ηλ. ρεύμα). Η εξωτερική θερμομόνωση StoTherm θα προστατεύει το κτίριο και τα χρήματα σας για πολλές δεκαετίες, όπως κάνει για πάνω απο 45 χρόνια στην Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved