Πλεονεκτήματα θερμομόνωσης για αρχιτέκτονες και μελετητές

StoTherm Classic Αρχιτέκτονες και Μελετητές

Απεριόριστες δυνατότητες σχεδιασμού

Ευελιξία και διάρκεια στον σχεδιασμό προσόψεων – StoTherm Classic

Από μοντέρνο μέχρι κλασικό. Από φυσικό έως φουτουριστικό. Τα Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm προσφέρουν όχι μόνο προστασία από καιρικές συνθήκες και ενεργειακές απώλειες, αλλά ταυτόχρονα και μια πρακτικά απεριόριστη σχεδιαστική ελευθερία.

Innovations StoTherm ClassicΕπιφάνειες

Χρωματιστά επιχρίσματα απο λείο έως χωριάτικο και γραφιάτο, με τεχνοτροπίες πρόσοψης, απομιμίσεις πέτρας, κεραμικά πλακίδια, διακοσμητικά τούβλα και οτιδήποτε μπορεί να περιλάβει ο σχεδιασμός των εξωτερικών τοίχων. Σχηματίστε τη δική σας άποψη για τις δυνατότητες που σας προσφέρουν το StoTherm Classic και τα υπόλοιπα συστήματα προσόψεων της Sto.

StoColor System

Οι αρχιτεκτονικοί χρωματισμοί ακολουθούν συγκεκριμένους κανόνες. Με το StoColor System οδεύει κανείς στον κόσμο των χρωμάτων με σίγουρα βήματα. Οι χρωματικοί τόνοι ομαδοποιούνται σύμφωνα με τη χρηστική τους συνάφεια και επιτρέπουν μια πολύ αρμονική και λεπτομερή αντίληψη των αποχρώσεων.
Οι υπηρεσίες χρωματικού σχεδιασμού για προσόψεις περιλαμβάνουν ειδικά σχεδιασμένα δείγματα για πίνακες τελειωμάτων σε έργα, καθώς και τεχνική υποστήριξη απο το τμήμα StoDesign εφόσον απαιτείται.

Τεχνική υποστήριξη, εξειδικευμένες συμβουλές, πλήρης σχεδιασμός

Οι υπεύθυνοι έργων της Sto βρίσκονται στο πλευρό σας σε κάθε περίπτωση. Εξελίσσουν από κοινού με εσάς εξατομικευμένες λύσεις για μικρά ή μεγαλύτερα τεχνικά θέματα. Μέσω της βάσης δεδομένων τεχνικών λεπτομερειών μας, σας παρέχεται μια εκτενής συλλογή από λεπτομέρειες σε αρχεία dwg και pdf για χρήση στην φάση σχεδιασμού. Η εμπειρία των ειδικών της Sto απο κάθε γωνιά του πλανήτη θα έχει σίγουρα μια λύση για εσάς ακόμα και στις πιο σύνθετες και περίτεχνες αρχιτεκτονικές επιλογές.

StoDesign

Τα Κεντρα StoDesign, επικεντρώνονται αποκλειστικά στην αισθητική του κτιρίου και λειτουργούν σήμερα ως διεθνές δίκτυο υποστήριξης με παγκόσμια δραστηριότητα. Ως συνεργάτες των κατασκευαστών, σχεδιαστών και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο χώρο, οι ειδικοί μας αναπτύσσουν μοναδικές, δημιουργικές και ανθεκτικές στο χρόνο χρωματικές συνθέσεις με υψηλά αισθητικά κριτήρια.
Για το σκοπό αυτό έχουν στη διάθεσή τους ευέλικτα εργαλεία σχεδιασμού. Το φάσμα περιλαμβάνει ολόκληρη τη δημιουργική διαδικασία του σχεδιασμού για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους και την οπτικοποίηση του αποτελέσματος.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved