Χρώματα και σοβάδες StoLotusan®

Σιλικονούχοι αυτοκαθαριζόμενοι σοβάδες και χρώματα StoLotusan

Σιλικονούχοι αυτοκαθαριζόμενοι σοβάδες και χρώματα με Lotus-Effect®

Η εταιρία Sto διαθέτει πλέον δεκαετή εμπειρία στον τομέα της επικάλυψης προσόψεων με τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού. Οι επικαλύψεις StoLotusan® δεν αποτελούν μόνο ένα καλό παράδειγμα, αλλά και την απόδειξη, ότι η συνεργασία της επιστήμης και της τεχνικής μπορεί να φέρει ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα.

Με τα αυτοκαθαριζόμενα σιλικονούχα προϊόντα StoLotusan® οι προσόψεις παραμένουν στεγνές και καθαρές. Αυτό βασίζεται στο γνωστό από τη φύση φαινόμενο των φύλλων του λωτού. Όπως και το φύλλο του λωτού, έτσι και οι επικαλύψεις StoLotusan® διαθέτουν μια εξαιρετικά υδρόφοβη εξωτερική επιφάνεια με ειδική μικροδομή. Η επιφάνεια αυτή μειώνει δραστικά την επαφή του StoLotusan® με το νερό και τη σκόνη. Τα σωματίδια σκόνης δεν μπορούν να κολλήσουν και απλά παρασύρονται από τις σταγόνες της βροχής.

Οι ρύποι, τα άλγη και οι μύκητες απομακρύνονται με φυσικό τρόπο με την βροχή. Έτσι οι προσόψεις παραμένουν καθαρές και υγιείς για περισσότερο, μειώνοντας σημαντικά τις ανάγκες για ανακαίνιση, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

 Χρώματα προσόψεων

StoLotusan G IQ

StoColor Lotusan® και StoColor Lotusan® G

StoColor Lotusan®, αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο χρώμα πρόσοψης με Lotus- Effect® για μοναδική προστασία από τους ρύπους, πολύ υψηλή διαπνοή και προστασία από την υγρασία. StoColor Lotusan® G, ειδικό αυτοκαθαριζόμενο σιλικονούχο χρώμα StoLotusan® με πρόσθετα για ακόμα μεγαλύτερη προστασία σε επιφάνειες με προβλήματα απο μούχλα, άλγη και μύκητες.

 Επίχρισμα πρόσοψης

StoLotusan K

StoLotusan® K/MP

Εξωτερικός αυτοκαθαριζόμενος σιλικονούχος σοβάς StoLotusan® με Lotus- Effect® και μοναδική αυτοκαθαριζόμενη επιφάνεια με αξεπέραστη, υψηλή ανθεκτικότητα σε άλγη και μύκητες. Οι σιλικονούχοι σοβάδες StoLotusan® παράγονται σε 2 τύπους: StoLotusan® K με ομοιόμορφη υφή και κοκκομετρίες 1,5 mm, 2,0 mm και 3,0 mm καθώς επίσης και StoLotusan® MP, ελεύθερης διαμόρφωσης, με κοκκομετρία κάτω απο 1 mm για ξεχωριστή διαμόρφωση των προσόψεων με μοναδική αντοχή στους ρύπους και την υγρασία.

 • Χρώματα και σοβάδες StoLotusan®

  Για καθαρές και ανθεκτικές προσόψεις

 • Λειτουργία του StoLotusan Video

  Λειτουργία του StoLotusan

  Μάθετε περισσότερα για τον τρόπο λειτουργίας των αυτοκαθαριζόμενων υλικών με τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού.

 • Δοκιμή δείγματος StoLotusan

  Φίλμ

  Δοκιμή δείγματος StoLotusan

  Δείτε τα μοναδικά χαρακτηριστικά του StoColor Lotusan®, που προσφέρουν μοναδική καθαριότητα στους εξωτερικούς τοίχους

 • Φυλλάδιο StoColor Lotusan®Φυλλάδια

  StoLotusan

  Κατεβάστε το φυλλάδιο του υλικού και μάθετε περισσότερα για τα χαρακτηριστικά του αυτοκαθαριζόμενου σιλικονούχου χρώματος StoColor Lotusan®, που προσφέρουν μοναδική καθαριότητα στους εξωτερικούς τοίχους.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved