Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic®

Οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για κορυφαία αντοχή

Οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης για κορυφαία αντοχή

Το StoTherm Classic είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για ποιότητα και αντοχή.

Τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης πρέπει να είναι σχεδιασμένα για να αντέξουν όλες τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι των κτιρίων για πολλές δεκαετίες. Το StoTherm Classic αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως το μέτρο σύγκρισης για την αντοχή και την αξιοπιστία του.

Το σύστημα βασίζεται σε θερμομονωτικές πλάκες διογκωμένης πολυστερίνης πχ Sto-EPS80 CE ή διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη πχ Sto-EPS Top31 CE (λ=0,031 W/m*K) ή στην κορυφαία θερμομονωτική πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Top30 CE (λ=0,030 W/m*K) παρέχοντας άριστη θερμομόνωση, πολύ καλή διαπνοή, αξεπέραστη ευελιξία -χάρη στην ευκολία χρήσης των θερμομονωτικών πλακών- και τεράστια ελαστικότητα.

Απολαμβάνει πάνω από 30 χρόνια επιτυχίας χάρη στις τεχνικές του αρετές, την αξιοπιστία και την αντοχή του, και προσφέρει την μέγιστη αντοχή σε ρηγματώσεις και κρούσεις με τα υψηλής ποιότητας οργανικά και άριστα συνδυασμένα υλικά.

O συνδυασμός του StoArmat Classic plus με τα τελικά επιχρίσματα Stolit, StoSilco και StoLotusan αποτελούν εγγύηση για την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, τους ρύπους, την υγρασία και τις καταπονήσεις που θα δεχτεί το σύστημα κατα την διάρκεια ζωής του κτιρίου.

Όλα τα υλικά του StoTherm Classic είναι προϊόν αδιάκοπης έρευνας για τον συνδυασμό των υψηλότερης ποιότητας α’ υλών με την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές δυνατότητες του ομίλου Sto, ώστε να εξασφαλίζουν την κορυφαία ανθεκτικότητα και ποιότητα.

Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα, εξασφαλίζουν γρήγορη, εύκολη και απλή εγκατάσταση του συστήματος.

Οι ανεξάντλητες επιλογές τελικών επιχρισμάτων, χρωμάτων, διακοσμητικών και τεχνοτροπιών κάνουν το StoTherm Classic την κορυφαία επιλογή για ξεχωριστές προσόψεις.

Το σύστημα είναι περιορισμένης αναφλεξιμότητας, όντας ιδανικό τόσο για νέα κτίρια όσο και για ανακαινίσεις και λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ποιότητας των συγκολλήτικών υλικών είναι πιστοποιημένο για χρήση χωρίς μηχανική στερέωση ακόμα και σε κτίρια με ύψος πάνω απο 20m*

* Επί σαθρών ή ‘αβέβαιων’ υποστρωμάτων (π.χ. υφιστάμενα κτίρια με προβλήματα, οροφές, Pilotis κλπ.) χρησιμοποιούνται τα πιστοποιημένα για το κάθε υπόστρωμα εκτονούμενα ή βιδωτά βύσματα Sto Dowels ως επιπλέον μηχανική στήριξη ώστε να εξασφαλίζεται πάντοτε η ασφάλεια για κάθε χρήση.

Δείτε την παρουσίαση του συστήματος στα αγγλικά στο sto.com

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic®
 1. StoADH-B / StoLevel Classic / Sto-Turbofix : Συγκολλητικά υλικά ανάλογα με το υπόστρωμα, με ιδιαίτερα υψηλή πρόσφυση συγκόλληση για μέγιστη ασφάλεια.
 2. Θερμομόνωση διογκωμένης πολυστερίνης : Sto-EPS80 CE (λ=0,036 W/m*K) , Sto-EPS Top31 CE (λ=0,031 W/m*K)και η κορυφαία θερμομονωτική πλάκα διογκωμένης πολυστερίνης Sto-EPS Top30 CE (λ=0,030 W/m*K). Πιστοποιημένες για χρήση ειδικά σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) με σήμανση CE.
 3. StoArmat Classic plus : Οργανικός, ελαστομερής, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος.
 4. StoGlass Fibre Mesh Fine 110cm : Yαλόπλεγμα οπλισμού ιδιαίτερα υψηλών αντοχών ειδικά σχεδιασμένο για το StoTherm Classic, ανθεκτικό στα αλκάλια και την υγρασία.
 5. Τελική επικάλυψη : StoLotusan®, Stolit®, StoSilco®, StoSil, StoNivellit
  Έτοιμοι προς χρήση διακοσμητικοί τελικοί σοβάδες.
  StoLotusan® : Ο μοναδικός σιλικονούχος σοβάς με τις ιδιότητες των φύλλων του Λωτού
  Stolit® : Οργανικός ελαστικός σοβάς ακρυλικής βάσης με τεράστια αντοχή σε ρωγμές, υγρασία, ρύπους και μύκητες
  StoSilco® : Σιλικονούχος σοβάς με άριστη διαπνοή και πολύ υψηλή υδροφοβία, με αντοχή σε ρύπους και μύκητες
  StoSil® : Σοβάς υδρύαλου με κορυφαία διαπνοή και ανθεκτικότητα
  StoNivellit® : Οργανικός σοβάς για δημιουργία λείων επιφανειών και τεχνοτροπιών απομίμησης πέτρας

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved