Εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων

Εξωτερική Θερμομόνωση

Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης StoTherm

Tα υψηλότερης ποιότητας υλικά και οι τεχνικές λύσεις της Sto για την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων, προσφέρουν στα συστήματα StoTherm παγκόσμια αναγνώριση και την πρώτη θέση στην αγορά.

Για περισσότερα από 30 χρόνια και 6 εκατομμύρια m2 εξωτερικής θερμομόνωσης στην Ελλάδα, οι υπηρεσίες μας προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε εσάς και το κτίριο σας.

Με δυνατότητα τεχνικής υποστήριξης σε κάθε φάση της κατασκευής για μελετητές, μηχανικούς, συνεργεία και ιδιοκτήτες κτιρίων, και με πλήθος άριστα εκπαιδευμένων συνεργατών και συνεργαζόμενων συνεργείων για ταχύτητα και τελειότητα στην κατασκευή.

Συστήματα με διογκωμένη πολυστερίνη

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Classic

StoTherm Classic®

Το "κλασσικό", το αποδοτικότερο και πιο πλήρες οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης. Η κορυφαία επιλογή για ποιότητα, ευελιξία, αντοχή και οικονομία. Με την χρήση διογκωμένης πολύστερίνης με γραφίτη Sto-EPS Top30 και Sto-EPS Top31, ακόμα πιο αποδοτικό για την μέγιστη θερμομόνωση στο μικρότερο πάχος.

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Vario

StoTherm Vario

Η οικονομική λύση για κάθε περίπτωση. Με το StoTherm Vario η Sto παρέχει όλες τις δυνατότητες επιλογής υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης σε σοβάδες, αποχρώσεις και διακοσμητικά προσόψεων, σε μια πιο οικονομική οικογένεια υλικών με ανόργανα επίχρισματα οπλισμού. Ευελιξία, θερμομόνωση και οικονομία StoTherm.

Συστήματα με πλάκες πετροβάμβακα

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Classic S1

StoTherm Classic® S1

Μη αναφλέξιμο οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα. Η κορυφαία επιλογή ενάντια στην φωτιά και στις κρούσεις. Με τις νέες πλάκες πετροβάμβακα με λ=0,035 W/mK προσφέρει επιπλέον βελτιωμένη θερμομόνωση και ηχομόνωση στα κτίρια.

Εξωτερική Θερμομόνωση StoTherm Mineral

StoTherm Mineral

Μη αναφλέξιμο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με πετροβάμβακα και τσιμεντοειδές επίχρισμα οπλισμού. Εκεί που υπάρχουν ειδικές απαιτήσεις πυρασφάλειας η Sto προσφέρει ένα απο τα πιο αξιόπιστα συστήματα για αντοχή και διάρκεια στον χρόνο. Δοκιμασμένο για πάνω από 17 χρόνια στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved