Βαφές προσόψεων

Προηγμένα συστήματα δόμησης Sto

Κορυφαία προστασία κτιρίων σε κάθε περίπτωση

Η τεχνολογία των υλικών προστασίας των κτιρίων έχει ιστορία χιλιάδων ετών, από τότε που ο άνθρωπος προσπαθεί να προστατευθεί αποτελεσματικά από τα στοιχεία της φύσης.
Η Sto παράγει σταθερά την πιο εξελιγμένη σειρά εξωτερικών βαφών για να προσφέρει στα κτίρια και τους χρήστες τους την κορυφαία προστασία και αντοχή στον χρόνο.
Η τεχνολογική εξέλιξη των υλικών της Sto συνεχίζεται αδιάκοπα, ώστε να αξιοποιούνται όλες οι δυνατότητες που προσφέρει η επιστήμη, μέσα από μια συνεχή διαδικασία βελτίωσης των προϊόντων για την προστασία κτιρίων.
Για κάθε κτίριο και για κάθε απαίτηση υπάρχει μια βαφή προσόψεων Sto για να εξασφαλίσει κορυφαία ανθεκτικότητα και προστασία.

Σιλικονούχα χρώματα κτιρίων

StoLotusan G IQ

StoColor Lotusan®

Η μοναδική βαφή με την ιδιότητα των φύλλων του Λωτού. Το StoColor Lotusan® είναι το αποτέλεσμα μακροχρόνιων ερευνών επάνω στην χημεία των βαφών προσόψεων και την φυσιολογία των "υπερ-υδρόφοβων" επιφανειών που συναντούνται στην φύση, όπως είναι τα φύλλα του Λωτού.

StoColor Silco

StoColor Silco, StoColor Silco G

Πρωτοποριακά υλικά ικανά να δώσουν λύση στα προβλήματα των προσόψεων στις δύσκολες ατμοσφαιρικές συνθήκες, όπως ρύπανση, υγρασία, μύκητες, ιδιαίτερα στις μεγαλουπόλεις, διατηρώντας τις καθαρές και υγιείς.

Ακρυλικές βαφές προσόψεων

StoColor Dryonic

StoColor Dryonic

Καινοτομική βαφή για στεγνές προσόψεις και κορυφαία προστασία από υγρασία, άλγη και μύκητες. Συγκεντρώνει και διοχετεύει ταυτόχρονα το νερό που επικάθεται στην επιφάνειά της π.χ. από τη βροχή ή την υγρασία της ατμόσφαιρας, με αποτέλεσμα η πρόσοψη να στεγνώνει ταχύτατα και να παραμένει καθαρή και προστατευμένη από ανεπιθύμητους μικροοργανισμούς όπως άλγη και μύκητες.

StoColor Jumbosil

StoColor Jumbosil

Ακρυλοσιλικονούχο χρώμα, συνδυάζει υψηλή προστασία, με μεγάλη υδρατμοδιαπερατότητα και αντοχή στον χρόνο, ματ, φυσιολογικά ασφαλές.

StoColor Crylan

StoColor Crylan

Άριστης ποιότητας ακρυλικό χρώμα, ματ, υδατοδιαλυτό, με υψηλή αντοχή στην ηλιακή ακτινοβολία και τις περιβαλλοντικές επιδράσεις.

Χρώματα Υδρυάλου

StoColor Sil

StoColor Sil

Eξωτερικό χρώμα υδρυάλου με υψηλές αντοχές στις καιρικές συνθήκες και πολύ καλή υδρατμοδιαπερατότητα. Φιλικό προς το περιβάλλον, δημιουργεί στις επιφάνειες που εφαρμόζεται μία γήινη ματ υφή. Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι κατάλληλο για την δημιουργία ιδιαίτερα ξεχωριστών προσόψεων.

  • Sto iQ Paints Brochure
    Έξυπνες και δημιουργικές λύσεις βαφών προσόψεων

    Δείτε στο νέο έντυπο πώς να συνδέσετε τα χρώματα προσόψεων της Sto με τις λειτουργίες τους

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved