Μπορώ να εφαρμόσω μόνος μου εξωτερική θερμομόνωση?

Μπορώ να εφαρμόσω μόνος μου εξωτερική θερμομόνωση?

Είναι DIY η εξωτερική θερμομόνωση?

Η απάντηση είναι ξεκάθαρα ΟΧΙ. Η εφαρμογή ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης δεν είναι DIY διαδικασία. Η εφαρμογή ενός πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης σε ένα κτίριο είναι μια απαιτητική και πολλές φορές πολύπλοκη διαδικασία και μπορεί να γίνει μόνο από έμπειρους τεχνίτες και πιστοποιημένα συνεργεία. Αποτελεί μια περίπλοκη διαδικασία και μόνο η εκτέλεσή της από έναν επαγγελματία μπορεί να εξασφαλίσει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ακόμα και οι εξειδικευμένοι τεχνίτες πάντα συνιστάται να συμβουλεύονται έναν ειδικό μηχανικό για την αξιολόγηση τυχόν αμφιβολιών και συγκεκριμένων αναγκών σε κάθε βήμα εκτέλεσης της εφαρμογής καθώς και να ενημερώνονται για τις λεπτομέρειες εφαρμογής του κάθε συστήματος.

Τα θεμέλια της σωστής εφαρμογής και του άριστου τεχνικού αποτελέσματος μπαίνουν από τον σωστό σχεδιασμό του έργου, με βάση τις ιδιαιτερότητες και τις απαιτήσεις του. Για πάνω από 30 χρόνια το τεχνικό τμήμα της StoHellas υποστηρίζει έργα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm από τα μικρότερα έως τα μεγαλύτερα και γνωστότερα κτίρια στην Ελλάδα και την Κύπρο.

Η εμπειρία των μηχανικών μας υποστηρίζει την ομάδα μηχανικών του έργου με σκοπό τον άρτιο σχεδιασμό και την επίλυση όλων των τεχνικών ζητημάτων πριν, κατά την διάρκεια, ίσως ακόμα και μετά την κατασκευή με μοναδικά εργαλεία όπως δείγματα, ηλεκτρονικά αρχεία λεπτομερειών, τεχνικές λύσεις σε ειδικές απαιτήσεις, σχέδια προτύπων έργων αναφοράς κλπ.
Η εξωτερική θερμομόνωση είναι μια περίπλοκη διαδικασία και απαιτεί επιδεξιότητα και εμπειρία. Επωφεληθείτε από τα κορυφαία συστήματα θερμομόνωσης StoTherm , από τον συνδυασμό κορυφαίας τεχνογνωσίας και εμπειρίας των μηχανικών της StoHellas και των συνεργατών εφαρμοστών για την αποτελεσματική εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας που θα αντέξει στο χρόνο.

Δείτε τις λεπτομέρειες εφαρμογής συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm εδώ.
Δείτε μερικά από τα έργα εξωτερικής θερμομόνωσης με StoTherm σε Ελλάδα και Κύπρο εδώ.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved