Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic® L-MW (πρώην StoTherm Classic S1)

Μη αναφλέξιμο οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic® L-MW

Η κορυφαία επιλογή ενάντια στην φωτιά και στις κρούσεις. Με τον μοναδικό συνδυασμό ιδιοτήτων, το StoTherm Classic L-MW είναι το πιο πρόσφατα εξελιγμένο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης της Sto αποτελώντας την κορυφαία επιλογή για κτίρια υψηλών απαιτήσεων.

Αξιοποιώντας την τεχνογνωσία δεκαετιών από το κορυφαίο σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με χρήση διογκωμένης πολυστερίνης, το StoTherm Classic, η Sto πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά. Το StoTherm Classic® L-MW χρησιμοποιεί σαν θερμομονωτικό υλικό το πετροβάμβακα σε συνδυασμό με τα κορυφαία οργανικά μή αναφλέξιμα επιχρίσματα οπλισμού StoArmat Classic plus ή StoArmat Classic S1 (το σύστημα με το επίχρισμα StoArmat Classic S1 είχε την ονομασία μέχρι πρότεινος StoTherm Classic S1* ).

Το σύστημα συνδυάζει την κορυφαία προστασία από την φωτιά με την κορυφαία αντοχή σε ιδιαίτερα ισχυρές κρούσεις.

Ο συνδυασμός θερμομονωτικών πλακών πετροβάμβακα με τα ειδικά εξελιγμένα οργανικά επιχρίσματα του StoTherm Classic LMW, παρέχει τα πλεονεκτήματα των ανόργανων μη αναφλέξιμων συστημάτων θερμομόνωσης με αυτά του κορυφαίου σε ανθεκτικότητα συστήματος StoTherm Classic, και ακόμα περισσότερα :

 • Μοναδικά εξελιγμένο σύστημα με χρήση τεχνολογίας ινών βασάλτη που διακρίνονται για την ακαυστότητα και την υψηλή αντοχή τους (StoArmat Classic S1)
 • Μη αναφλέξιμο με πιστοποίηση συστήματος Α2-s1, d0 σύμφωνα με το ΕΝ 13501-1
 • Κορυφαία αντοχή σε κρούσεις 20 Joule στην απλή εκτέλεση και έως 90 Joule στην παραλλαγή για αυξημένες αντοχές
 • Κορυφαία προστασία από ρωγμές μέσω των οργανικών επιχρισμάτων
 • Με επιλογή των κορυφαίων τελικών οργανικών επιχρισμάτων Stolit®, StoSilco®, StoLotusan®
 • Με υψηλή αντοχή σε άλγη και μύκητες
 • Κορυφαία αντοχή στον χρόνο και στις καιρικές συνθήκες

O συνδυασμός του StoArmat Classic plus ή του StoArmat Classic S1 με τα τελικά επιχρίσματα Stolit, StoSilco και StoLotusan αποτελούν εγγύηση για την αντοχή στις καιρικές συνθήκες, τους ρύπους, την υγρασία και τις καταπονήσεις που θα δεχτεί το σύστημα κατα την διάρκεια της ζωής του κτιρίου.

Όλα τα παραπάνω υλικά, αποτελούν το προϊόν της αδιάκοπης έρευνας για τον συνδυασμό των υψηλότερης ποιότητας α’ υλών με την τεχνογνωσία και τις παραγωγικές δυνατότητες του ομίλου Sto. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα, εξασφαλίζουν γρήγορη και ασφαλή εγκατάσταση του συστήματος.Plus X Awards StoTherm Classic S1

*Η έκδοση του συστήματος StoTherm Classic S1 βραβεύτηκε το 2013 με το βραβείο καινοτομίας PLUS X AWARD για την καινοτομία, την υψηλή ποιότητα και την λειτουργικότητα του. Δείτε την παρουσίαση του συστήματος στα αγγλικά στο sto.com.

Σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic® L-MW (πρώην StoTherm Classic S1)
  1. StoADH-B / StoLevel Classic / Sto-Turbofix: Συγκολλητικά υλικά, χρήση ανάλογα με το υπόστρωμα, με ιδιαίτερα υψηλή συγκόλληση για μέγιστη ασφάλεια.
  2. Θερμομονώτικη πλάκα πετροβάμβακα: Sto-Steinwolle Platte 040 και Sto-Steinwolle Platte 035 Κλάση αναφλεξιμότητας A1 κατά EN 13501-1. Πιστοποιημένες για χρήση ειδικά σε συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης (ETICS) με σήμανση CE
  3. StoThermo Duel: Βιδωτό βύσμα με μεταλλική βίδα για συστήματα εξωτερικής θερμομόνωση και υψηλή αντοχή, για όλα τα υποστρώματα
  4. StoArmat Classic plus ή StoArmat Classic S1: Οργανικός, ελαστομερής, ενισχυτικός σοβάς εμποτισμού υαλοπλέγματος.
  5. StoGlass Fibre Mesh Fine 110cm: Yαλόπλεγμα οπλισμού ιδιαίτερα υψηλών αντοχών ειδικά σχεδιασμένο για τα συστήματα StoTherm, ανθεκτικό στα αλκάλια και την υγρασία.
  6. Τελική επικάλυψη: Stolit®, StoSilco®, StoLotusan®. Έτοιμοι προς χρήση διακοσμητικοί τελικοί σοβάδες, μη αναφλέξιμοι κλάσης A2-s1, d0 κατά ΕΝ13501-1.
   Stolit® : Οργανικός ελαστικός σοβάς ακρυλικής βάσης με τεράστια αντοχή σε ρωγμές, υγρασία, ρύπους και μύκητες
   StoSilco® : Σιλικονούχος σοβάς με άριστη διαπνοή και πολύ υψηλή υδροφοβία, με αντοχή σε ρύπους και μύκητες
   StoLotusan® : Ο μοναδικός σιλικονούχος σοβάς με τις ιδιότητες των φύλλων του λωτού

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved