Πόσο θα πληρώσω για την εξωτερική θερμομόνωση στο σπίτι μου;

Πόσο θα πληρώσω για την εξωτερική θερμομόνωση στο σπίτι μου;

Λίγα λόγια για το κόστος της εξωτερικής θερμομόνωσης

Ο υπολογισμός υλικών και εργασίας για την εξωτερική θερμομόνωση ενός κτιρίου ποικίλλουν, δεν είναι μία απλή διαδικασία και μπορεί να γίνει μόνο από έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία και τεχνίτες κατόπιν αιτήματος για προσφορά. Βασικές προϋποθέσεις για την επιλογή ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης είναι η θερμομονωτική του ικανότητα και η αντοχή του στο χρόνο. Θα πρέπει η επένδυση του συστήματος θερμομόνωσης να αποσβεστεί αρχικά και έπειτα να λειτουργεί για πολλά χρόνια χωρίς προβλήματα υπερ του ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την εξωτερική θερμομόνωση πρέπει να είναι συγκεκριμένων αυστηρών και υψηλών προδιαγραφών και περιλαμβάνουν πλάκες θερμομονωτικού υλικού, οργανικά ή τσιμεντοειδή βασικά επιχρίσματα και φινιρίσματα, υαλοπλέγματα για τον οπλισμό των βασικών στρώσεων ενίσχυσης, συγκολλητικά – συνδετικά υλικά και παρελκόμενα, ανάλογα πάντα με την σύνθεση του πιστοποιημένου συστήματος. Η πιστοποιημένη ανώτερη ποιότητα των υλικών που εφαρμόζονται στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm αποτελεί ίσως τον κρισιμότερο παράγοντα για την αντοχή των συστημάτων StoTherm σε βάθος χρόνου.

Ένα σημείο που δεν αξιολογείται στην όποια προσφορά δίνεται σε ένα έργο, είναι οι παρεχόμενες υπηρεσίες, όπου σε ένα σύνθετο θέμα όπως είναι η εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων είναι τεράστιας σημασίας. Στη StoHellas θεωρούμε καθήκον μας την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών των έργων και όλο το πακέτο στήριξης βέβαια δεν θα είχε κανένα νόημα εάν τα υλικά δεν μπορούσαν να φτάσουν στην ώρα τους. Πέραν της έγκαιρης εξυπηρέτησης, κομμάτι των παρεχόμενων υπηρεσιών της StoHellas αποτελεί και η έμπειρη ομάδα των μηχανικών μας μαζί με τους τεχνικούς και συνεργάτες της Sto, που βρίσκονται πάντα δίπλα στον επαγγελματία από την φάση σχεδιασμού του έργου έως και την εφαρμογή του τελικού επιχρίσματος ή βαφής.

Από την άλλη, οι τιμές για την εργασία εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες, όπως η περιοχή, οι δυσκολίες πρόσβασης, η εύστοχη εκτίμηση των ιδιαιτεροτήτων του έργου και οι ώρες εργασίας που απαιτούνται.

Οι τιμές για την εργασία και τα υλικά δίνονται συνήθως ανά τετραγωνικό μέτρο. Για να έχετε μια ακριβή εκτίμηση για το συγκεκριμένο έργο σας, θα πρέπει να ζητήσετε προσφορές από επαγγελματίες εργολάβους ή εταιρείες, οι οποίες θα εκτιμήσουν το έργο και θα σας παράσχουν τις λεπτομέρειες των απαιτούμενων υλικών και εργασιών.

Για την StoHellas ένας από τους σημαντικότερους κρίκους στην αλυσίδα παραγωγής ενός άψογου αποτελέσματος είναι και κατάλληλα εκπαιδευμένοι συνεργάτες εφαρμοστές. Για το λόγο αυτό σε κάθε άκρη της Ελλάδας και της Κύπρου μπορεί να βρεθεί ο κατάλληλος συνεργάτης για την άρτια κατασκευή ενός συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσής StoTherm με την συνέπεια και την εγγύηση που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved