Ο όμιλος Sto

Κεντρικά Γραφεία Sto AG

Η Sto είναι ο εξειδικευμένος συνεργάτης για την εξωτερική θερμομόνωση κτιρίων και αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα αυτό.

Τα κεντρικά γραφεία του ομίλου, βρίσκονται στο Stuehlingen της Γερμανίας, στο νότιο μέρος του Black Forest (Μέλανας Δρυμός), βολικά τοποθετημένα στο κέντρο της Ευρώπης και μακριά από την πίεση της πόλης.

Το “κτίριο-Κ” (φωτo) αποτελεί το κέντρο της διεθνούς παρουσίας της Sto και στεγάζει μεταξύ άλλων τα τμήματα εξαγωγών, διεθνούς επικοινωνίας και τεχνικής υποστήριξης. Σχεδιασμένο από τους Μichael Wilford & Partners ξεπροβάλλει επιβλητικά από την κοιλάδα αποτελώντας την ορατή μαρτυρία για αυτά που μας καθοδηγούν: το όραμα για το μέλλον, την αδιάκοπη έρευνα, την καινοτομία και την επιθυμία να δημιουργούμε και να θέτουμε νέα πρότυπα.

Το Νότιο μέρος του Black Forest ήταν κοιτίδα εμπνευσμένων φιλοσόφων, επιστημόνων και τεχνητών. Η αναζήτηση για τεχνογνωσία είναι στο αίμα μας, παρέχοντας πρακτικές λύσεις στα καθημερινά προβλήματα. Το Νότιο Black Forest: Σπίτι της Sto.

  • Κεντρικά Γραφεία Sto

    Stuehlingen-Weizen, Γερμανία

Δείτε ένα σύντομο φίλμ για την ιστορία της Sto *Στο αριστερό μενού δείτε περισσότερα για την ιστορία, τη φιλοσοφία και τις δραστηριότητες της Sto

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved