Χρωματικοί συνδυασμοί για το κέλυφος του κτιρίου και τους εσωτερικούς χώρους

Κελυφος κτιριου, χρωματα

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική εμφάνιση των κτιρίων και των επιμέρους χώρων.

Στην Sto επενδύουμε για να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά αποχρώσεων για όλα τα υλικά μας καθώς και τα εργαλεία για να μπορούν οι συνεργάτες μας να επιλέγουν με ταχύτητα και ευκολία. Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές τρέχουσες συλλογές αποχρώσεων.

StoColor System

Ανακαλύψτε πάνω από 1,400 νέες αποχρώσεις και αμέτρητες επιλογές σχεδίασης μέσα από τα νέα χρωματολόγια StoColor System.

 

StoColor System για προσόψεις
StoColor System για προσόψεις

Ειδικότερα στην συλλογή των 1000 αποχρώσεων για προσόψεις ενσωματώνονται 65 ιστορικά σημαντικές αποχρώσεις χρωμάτων, όπως το αλάβαστρο λευκό, η κιμωλία Ruegen, η γαλλική ώχρα, το αιγυπτιακό μπλε, το βρετανικό κόκκινο κλπ.

Δείτε την παρουσίαση της συλλογής StoColor System για προσόψεις στα αγγλικά.

 

 

StoColor System Interior
StoColor System Interior

Διαθέτοντας 225 αποχρώσεις η νέα συλλογή StoColor System Interior έχει φτιαχτεί να παρέχει στον αρχιτέκτονα και τον σχεδιαστή την απόλυτη δημιουργική ελευθερία στην εσωτερική διακόσμηση και τις προσόψεις.

Δείτε την παρουσίαση της συλλογής StoColor System Interior στα αγγλικά.

Τα δυο νέα χρωματολόγια StoColor System βασίζονται σε χρωματομετρική κλίμακα 72 βασικών αποχρώσεων (Y01-B72) του χρωματικού κύκλου από ΚΙΤΡΙΝΟ (Y), ΚΟΚΚΙΝΟ (R) και ΜΠΛΕ (Β). Επιπλέον στην ολοκαίνουργια συλλογή περιλαμβάνεται το κομμάτι των αποχρώσεων Neutral & Natural (N) που παρέχει ειδικά σχεδιασμένες άχρωμες προσθήκες από μαύρες, γκρι και λευκές αποχρώσεις.

 

StoColor Lacquers, glazes and stains
StoColor Lacquers, glazes and stains

Τις χρωματικές επιλογές της νέας συλλογής StoColor System συμπληρώνει η βεντάλια StoColor Lacquers, glazes and stains και περιλαμβάνει 240 κωδικούς για βερνίκια (RAL) και αποτυπώσεις ξύλου.

AC – Architectural Colours

Sto Architectural Colours βεντάλια

Η συλλογή AC – Architectural Colours παρουσιάζει επιλεγμένες διαχρονικές αποχρώσεις ειδικά για το κέλυφος του κτιρίου. Και οι 300 αποχρώσεις είναι διαθέσιμες και για υλικά με ρητίνη σιλικόνης και υδρυάλου καθώς και για τα προϊόντα Lotusan. Έτσι, η βεντάλια AC είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για σχεδιασμό προσόψεων. Όλες οι αποχρώσεις είναι επίσης κατάλληλες για την τελική επικάλυψη των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm.

Design Collection

Sto Design Collection 14-15 Interior βεντάλια

Κάθε δύο χρόνια, οι σχεδιαστές της Sto συγκεντρώνουν σε μια μοναδική αρχιτεκτονική βεντάλια αποχρώσεις, τεχνοτροπίες, υφές και επιφάνειες. Αυτά αντανακλούν τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έχουν προκύψει από την καθημερινή συνεργασία τους με κορυφαίους αρχιτέκτονες, από σύγχρονες μελέτες και διεθνή forum σχεδιασμού.

 

Προσοχή! Λόγω των ρυθμίσεων που μπορεί να έχει η κάθε οθόνη ή εκτύπωση, η ακριβής απεικόνιση κάθε απόχρωσης είναι όπως φαίνεται στην βεντάλια .

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved