Χρωματικοί συνδυασμοί για το κέλυφος του κτιρίου και τους εσωτερικούς χώρους

Κελυφος κτιριου, χρωματα

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι καθοριστικής σημασίας για την τελική εμφάνιση των κτιρίων και των επιμέρους χώρων.

Στην Sto επενδύουμε για να παρέχουμε την πιο ολοκληρωμένη σειρά αποχρώσεων για όλα τα υλικά μας καθώς και τα εργαλεία για να μπορούν οι συνεργάτες μας να επιλέγουν με ταχύτητα και ευκολία. Παρακάτω θα βρείτε τις βασικές τρέχουσες συλλογές αποχρώσεων.

StoColor System

StoColor System βεντάλια

Το κλασσικό και βασικό εργαλείο επιλογής αποχρώσεων για τα υλικά της Sto. Και οι 800 αποχρώσεις του StoColor System είναι δομημένες γύρω από τα βασικά χρώματα και αναλύονται με βάση την ανθρώπινη αντίληψη των χρωμάτων. Η βεντάλια του συστήματος παρέχει όλες τις βασικές πληροφορίες για την κάθε απόχρωση και τα υλικά της Sto στα οποία μπορεί να παραχθεί.

Προσοχή! Λόγω των ρυθμίσεων που μπορεί να έχει η κάθε οθόνη ή εκτύπωση, η ακριβής απεικόνιση κάθε απόχρωσης είναι όπως φαίνεται στην βεντάλια StoColor System.

AC – Architectural Colours

Sto Architectural Colours βεντάλια

Η συλλογή AC – Architectural Colours παρουσιάζει επιλεγμένες διαχρονικές αποχρώσεις ειδικά για το κέλυφος του κτιρίου. Και οι 300 αποχρώσεις είναι διαθέσιμες και για υλικά με ρητίνη σιλικόνης και υδρυάλου καθώς και για τα προϊόντα Lotusan. Έτσι, η βεντάλια AC είναι ένα ευέλικτο εργαλείο για σχεδιασμό προσόψεων. Όλες οι αποχρώσεις είναι επίσης κατάλληλες για την τελική επικάλυψη των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm.

Design Collection

Sto Design Collection 14-15 Interior βεντάλια

Κάθε δύο χρόνια, οι σχεδιαστές της Sto συγκεντρώνουν σε μια μοναδική αρχιτεκτονική βεντάλια αποχρώσεις, τεχνοτροπίες, υφές και επιφάνειες. Αυτά αντανακλούν τις τάσεις της σύγχρονης αρχιτεκτονικής και έχουν προκύψει από την καθημερινή συνεργασία τους με κορυφαίους αρχιτέκτονες, από σύγχρονες μελέτες και διεθνή forum σχεδιασμού.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2022 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2020 Sto Hellas - All rights reserved