Αρχιτεκτονικό περιοδικό [ark]

Αρχιτεκτονικό περιοδικό [ark]

Αρχιτεκτονικό περιοδικό [ark] από την Sto για Αρχιτέκτονες, Μελετητές και Επενδυτές

 

Το [ark] το αρχιτεκτονικό περιοδικό από την Sto είναι ένα δωρεάν περιοδικό αρχιτεκτονικής για επαγγελματίες.
Το περιοδικό κυκλοφορεί δύο φορές το χρόνο, με κυριότερα θέματα του αναλύσεις έργων, τεχνολογικές εξελίξεις, νέα και θεματολογία για την σύγχρονη αρχιτεκτονική από όλο τον κόσμο. Κάθε τεύχος περιέχει 84 σελίδες και δημοσιεύεται μία φορά το εξάμηνο σε εννέα γλώσσες (γερμανικά, αγγλικά, γαλλικά, τσέχικα, ισπανικά, ιταλικά, ρουμανικά, κροατικά και κινέζικα). Εκτυπώνονται δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα και αποστέλλονται σε παραλήπτες σε 29 χώρες της Ευρώπης, της Ασίας και της Βόρειας Αμερικής.

 

Κτιριακές κατασκευές, συνεντέυξεις και τεχνολογία

Τα βασικά θέματα που παρουσιάζονται σε συνεργασία με την εξειδικευμένη αρχιτεκτονική ομάδα σύνταξης αποτελούν τα διεθνή επιτυχημένα παραδείγματα κτιριακών κατασκευών. Επιπλέον, περιέχονται συνεντεύξεις από παγκοσμίου φήμης αρχιτέκτονες για τρέχοντα θέματα, αφιερώματα για το χρώμα και την τεχνολογία των υλικών με σύντομες πληροφορίες των προϊόντων Sto σχετικά με τις τρέχουσες προκλήσεις στις κατασκευές. Στο τέλος κάθε τεύχους παρουσιάζεται το πορτρέτο μίας πόλης από αρχιτεκτονικής άποψης.

Μπορείτε να εγγραφείτε στο [ark] συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα για να λάβετε το επόμενο τεύχος.

Σημείωση για την ψηφιακή μορφή του [ark]

Λόγω της αδειοδότησης των εικόνων και του περιεχομένου, λυπούμαστε που δεν είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε το [ark] σε ψηφιακή μορφή αυτή την στιγμή.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved