Νέα StoArmat Classic Plus – Ευελίξια για τελειότητα και την κορυφαία αντοχή στον χρόνο!

StoArmat Classic Plus - Το κορυφαίο αντιρρηγματικό επίχρισμα

Το κορυφαίο αντιρρηγματικό επίχρισμα StoArmat Classic Plus, γίνεται ακόμα καλύτερο με την νέα σύνθεση που του προσφέρει την δυνατότητα παραγωγής σε 3 τύπους με 3 διαφορετικές κοκκομετρίες !!! Το νέο προϊόν προσφέρεται σε 3 τύπους ( F / M / G ) με διαφορετική κοκκομετρία αδρανών και εντυπωσιάζει με την ασύγκριτη ευελιξία στην εφαρμογή και τη μοναδική αξιοπιστία του.

Όλοι οι τύποι είναι πιστοποιημένοι με την κορυφαία επίδοση κλάσης αντίδρασης στη φωτιά A2–s1,d0 βάση ΕΝ13501-1 εξασφαλίζοντας την ασφάλεια για το κτίριο. Ταυτόχρονα παραμένει σταθερή σε όλους τους τύπους η κορυφαία ελαστικότητα και δυνατότητα επιμήκυνσης εως 2%, για μέγιστη γεφύρωση ρωγμών και απορρόφηση συστολοδιαστολών και κρούσεων (δείτε το video) !!!

Η ειδικά μελετημένη κοκκομετρία σε συνδυασμό με την εξελιγμένη σύσταση διευκολύνουν την εφαρμογή και εξασφαλίζουν εξαιρετικό τελικό αποτέλεσμα. To StoArmat Classic Plus F/M/G με τα ειδικά αδρανή του παρέχει άκοπα την απαραίτητη σε κάθε επιφάνεια ομοιομορφία της τελικής επιφάνειας. Επίσης γεμίζει καλύτερα διευκολύνοντας την κάλυψη ανωμαλιών και ενώσεων, γεγονός που μειώνει ακόμα περισσότερο τον χρόνο εφαρμογής και το κόστος εργασίας. Τέλος η ασύγκριτη εργασιμότητά του μειώνει αισθητά την φύρα και αυξάνει την απόδοση του υλικού μειώνοντας τελικά την κατανάλωση και το κόστος.

Ο έτοιμος προς χρήση, οργανικός σοβάς οπλισμού και αντιρρηγματικής προστασίας StoArmat Classic Plus ενσωματώνει στη σύνθεσή του όλες τις καινοτoμίες και την τεχνογνωσία της Sto, προσφέροντας αξεπέραστη ανθεκτικότητα και προστασία. Το StoArmat Classic Plus αποτελεί την καρδιά του κορυφαίου οργανικού συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic αποτελώντας εγγύηση για την άριστη συμπεριφορά και την αντοχή του συστήματος στο χρόνο!!

Διατίθεται και με τεχνολογία QS για εφαρμογή με ασφάλεια και αξιoπιστία ακόμα και τις πιο δύσκολες ψυχρές περιόδους του έτους!

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2022 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2020 Sto Hellas - All rights reserved