Νέα εποχή για τους διακοσμητικούς σοβάδες από φυσική πέτρα StoSuperlit και StoGranit!

Νέα εποχή για τους διακοσμητικούς σοβάδες από φυσική πέτρα StoSuperlit και StoGranit!

11 Σεπτεμβρίου 2023

Τα νέα βελτιωμένα υλικά θα είναι διαθέσιμα με την έναρξη του Νέου Έτους και θα παρουσιαστούν σε μία νέα κοινή συλλογή, με 24 νέες κοινές αποχρώσεις και κοινή κοκκομετρία K1,5.

Οι νέες βελτιώσεις θα αφορούν και τις ιδιότητες των υλικών, όπως η κλάση αντίδρασης στη φωτιά και η ακόμα μεγαλύτερη αντοχή σκούρων αποχρώσεων στην ηλιακή ακτινοβολία (TSR).

Η Sto μένοντας στην λογική αξιοπιστίας απέναντι στους συνεργάτες της, στους αρχιτέκτονες και στους ιδιοκτήτες ακινήτων, παρέχει την ασφαλέστερη δυνατή τεχνική λύση για προσόψεις με σοβάδες σκούρων αποχρώσεων από φυσική πέτρα StoSuperlit και StoGranit προσεγγίζοντας το θέμα μέσω της τεχνολογίας X-Black.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, αποτέλεσμα της συνεχούς προσπάθειας της  Sto να προσφέρει στους πελάτες και συνεργάτες της την κορυφαία τεχνογνωσία με την ευθύνη του μεγαλύτερου παραγωγού συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο.

Η συλλογή που ισχύει σήμερα για τα συγκεκριμένα υλικά καταργείται και θα παραμείνει διαθέσιμη για παραγγελίες μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Κατανοούμε ότι οι αλλαγές αυτές μπορεί να δημιουργήσουν ερωτήσεις. Για το λόγο αυτό, όλοι εμείς στη StoHellas είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας και να βοηθήσουμε σε τυχόν διευκρινίσεις επικοινωνώντας με το τεχνικό μας τμήμα στο 2105570191.

 

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved