Grand Hotel Kalamata

Grand Hotel Kalamata

10 Ιανουαρίου 2023

Η Καλαμάτα, γνωστή παγκοσμίως για τα βραβευμένα προϊόντα που παράγουν οι ελαιώνες της, ενισχύει συνεχώς την εικόνα της και ως τουριστικός προορισμός. Στο παραλιακό κομμάτι της πόλης, το ιστορικό ξενοδοχείο «AMERICA» κατασκευής του 1930 άνοιξε ξανά τις πύλες του με την επωνυμία Grand Hotel Kalamata και την υπόσχεση να αναβαθμίσει το τουριστικό προϊόν στην ευρύτερη περιοχή.

Για τις ανάγκες της ανακατασκευής των προσόψεων του διατηρητέου εφαρμόστηκε το κορυφαίο, πλήρως οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic για κορυφαία ελαστικότητα και αντοχή σε ρηγματώσεις και κρούσεις. Παράλληλα, η επιλογή του τελικού, αυτοκαθαριζόμενου επίχρισματος StoLotusan Κ1,0 υπόσχεται να παραμείνουν οι προσόψεις λευκές και καθαρές για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εξαιτίας της μοναδικής υπερ-υδροφοβίας που δημιουργεί (video).

Τέλος, η πιστή αποκατάσταση της νεοκλασικής αισθητικής των όψεων πραγματοποιήθηκε με την γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση των στιβαρών και μικρού βάρους τρισδιάστατων διακοσμητικών στοιχείων StoDeco.

Η υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε από την εταιρία ΕΘΝΟΚΑΤ !

 

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved