Αεροδρόμιο Μυκόνου

Αεροδρόμιο Μυκόνου

Παραδόθηκε σε λειτουργία μέσα στο 2020 το Αεροδρόμιο Μυκόνου.

Ένα αεροδρόμιο που συνδυάζει τη σύγχρονη αρχιτεκτονική με τον παραδοσιακό χαρακτήρα των Κυκλάδων απέκτησε το «Νησί των Ανέμων» μέσα στο 2020. Η εταιρία Fraport αναβάθμισε πλήρως το αεροδρόμιο έτσι ώστε η Μύκονος να αποκτήσει μία τουριστική πύλη εισόδου ανάλογη με το brand name της.

Η σχεδιαστική προσέγγιση των αρχιτεκτονικών γραφείων K-STUDIO και BETAPLAN εμπνευσμένη από τους παραδοσιακούς περιστερώνες του Αιγαίου, παντρεύει με επιτυχία τη σύγχρονη με την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική. Η ιδιαιτερότητα του σχεδίου των όψεων, και οι τεχνικές απαιτήσεις του έργου, κατέστησαν την εφαρμογή του συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic την πλέον ενδεδειγμένη επιλογή για την επένδυση των κατασκευών.

Ο συνδυασμός της ποιοτικής ανωτερότητας και της τεχνολογικής υπεροχής των υλικών Sto και της τεράστιας εμπειρίας στην τεχνική υποστήριξη έργων στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, κάνουν το StoTherm Classic την σίγουρη επιλογή για έργα υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων. Το πολυάριθμα τεχνικά βοηθήματα και η υψηλής ποιότητας τεχνική υποστήριξη των συστημάτων της Sto από την StoHellas, καθώς και οι έμπειροι συνεργάτες-εγκαταστάτες των συστημάτων StoTherm εξασφαλίζουν την άρτια, γρήγορη και απροβλημάτιστη εγκατάσταση του συστήματος.

H καρδιά του συστήματος StoTherm Classic είναι το κορυφαίο οργανικό επίχρισμα StoArmat Classic Plus, που χρησιμοποιούμενο ως βασική στρώση εξασφαλίζει αξεπέραστη και ολοκληρωμένη προστασία στο κτίριο από ρωγμές και κρούσεις καθώς και πλήρως δοκιμασμένη αντοχή στο χρόνο και στην ηλιακή ακτινοβολία. Ταυτόχρονα εξασφαλίζει και την κορυφαία αντίδραση στην φωτιά για τα οργανικά επιχρίσματα δηλ. Κλάση Α2-s1,d0 κατά ΕΝ13501-1.

Ιδιαίτερης μνείας χρήζουν τα ειδικά τεμάχια για την δημιουργία των ιδιαίτερων τριγωνικών και καμπύλων στοιχείων των όψεων στα καπάκια στηθαίων και τις ακμές των τοιχίων, όπως απαιτούσε ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός.

Η κατασκευή του έργου πραγματοποιήθηκε από την εταιρία INTRAKAT SA.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved