Ταχύτητα και ασφάλεια στην κατασκευή σε χαμηλές θερμοκρασίες με τα ταχυστέγνωτα προϊόντα QS (Quick setting) και FT (Fast Track)

Χάρη στην τεχνολογία QS μπορείτε να εκμεταλλευτείτε ακόμα και τις ψυχρές περιόδους του έτους

Ο χειμώνας και η άνοιξη ήταν πάντα δύσκολες εποχές για τις εξωτερικές οικοδομικές εργασίες, εξαιτίας των μεταβαλλόμενων καιρικών συνθηκών, της υψηλής υγρασίας και των χαμηλών θερμοκρασιών ιδιαίτερα κατά τις βραδινές ώρες.

Η ολοκληρωμένη σειρά ταχυστέγνωτων προϊόντων QS (Quick setting) και FT (Fast Track) σε συνδυασμό με την ταχυστέγνωτη κόλλα θερμομονωτικών πλακών Sto-Turbofix προσφέρουν σιγουριά και ασφάλεια στην τοποθέτηση των συστημάτων StoTherm Classic και StoTherm Vario, μειώνοντας δραματικά τον χρόνο στεγνώματος ακόμα και σε συνθήκες υψηλής υγρασίας και χαμηλής θερμοκρασίας.

Με την διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία γρήγορου στεγνώματος των υλικών QS και FT από την Sto, οι εφαρμοστές και οι ιδιοκτήτες μπορούν να είναι σίγουροι πως οι εργασίες εξωτερικής θερμομόνωσης μπορούν να ολοκληρωθούν γρήγορα και απροβλημάτιστα ακόμα και σε ‘δύσκολες’ καιρικές συνθήκες, εξασφαλίζοντας την ποιότητα της κατασκευής, την τήρηση του χρονοδιαγράμματος και την εξοικονόμηση χρημάτων από χαμένα ημερομίσθια και ζημιές από την βροχή ή τον παγετό. Το μοναδικό πλεονέκτημα της σειράς προϊόντων QS (Quick setting) και FT (Fast Track ) είναι πως τα υλικά μπορούν να εφαρμοστούν σε συνθήκες έως και +1οC και 95% σχετική υγρασία, ΚΑΙ να δημιουργήσουν ένα εξωτερικό προστατευτικό στρώμα στην επιφάνεια τους μετά από μόλις μερικές ώρες (6 – 8 ώρες), που προστατεύει το υλικό από βροχή και υγρασία. Το πλεονέκτημα αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό σε περιοχές με υψηλή υγρασία και χαμηλή θερμοκρασία, όπου τα συμβατικά οργανικά και ανόργανα υλικά μπορεί να απαιτήσουν έως και 48 ώρες για να στεγνώσουν, με αποτέλεσμα να είναι ευάλωτα σε μια πιθανή βροχή που θα ‘ξεπλύνει’ την εξωτερική τους επιφάνεια και θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα στην συνέχιση των εργασιών. Ταυτόχρονά η χρήση του συγκολλητικού για θερμομονωτικές πλάκες, Sto Turbofix, μαζί με τα υλικά της οικογένειας QS και FT δημιουργούν το πιο ολοκληρωμένο σύστημα υλικών εξωτερικής θερμομόνωσης για αξιόπιστη και ταχύτατη κατασκευή ακόμα και σε εποχές με ευμετάβλητες και δύσκολες καιρικές συνθήκες. H ταχύτητα στην κατασκευή των συστημάτων StoTherm, μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα σε έργα με συγκεκριμένες προθεσμίες παράδοσης (ξενοδοχειακές μονάδες, τουριστικά καταλύματα κλπ.) και να εξασφαλίσει και την τήρηση των προθεσμιών και την ποιότητα της κατασκευής και την αντοχή στον χρόνο.

Συνοψίζοντας τα πλεονεκτήματα :

  1. Ταχύτητα στην εργασία, γρήγορη ολοκλήρωση έργων
  2. Γρήγορη συνέχιση των εργασιών μετά από κακοκαιρία
  3. Ασφάλεια, λιγότερες ζημιές, αξιοπιστία τελικού αποτελέσματος
  4. Οικονομία στην κατασκευή από χαμένα ημερομίσθια και καθυστερήσεις
  5. Οικονομία υλικών, προστασία από ζημιές στα επιχρίσματα λόγω βροχής Και όλα τα παραπάνω με την τεχνολογική εγγύηση της Sto για άριστα, αξιόπιστα, ανθεκτικά και φιλικά στο περιβάλλον προϊόντα.

ΥΛΙΚΑ:
StoLevell FT
StoArmat Classic QS
Stolit QS K/R/MP
StoSilco QS K/R/MP
StoPrimer QS
StoSilco Color QS
StoColor Jumbosil QS

Μάθετε περισσότερα για τα υλικά.
Sto QS & FT
Sto-Turbofix – Sto-Turbofix Mini

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved