Συμμετοχή της StoHellas στην Ημερίδα με θέμα: «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον”»

Ημερίδα με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον”»

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η Ημερίδα με θέμα «Το παρόν και το μέλλον του προγράμματος “Εξοικονόμηση Κατ’ οίκον”, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016, που οργάνωσε το www.B2Green.gr σε συνεργασία με το Εργαστήριο Ήπιων Μορφών Ενέργειας και Προστασίας Περιβάλλοντος του ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ, στο Συνεδριακό του Κέντρο.

Στα πλαίσια της Ημερίδας, η StoHellas συμμετείχε ως χορηγός, είχε δυναμική παρουσία με περίπτερο, ενώ ο Διευθυντής της StoHellas κ. Παναγιώτης Δρακόπουλος μίλησε για το παρόν και το μέλλον της εξωτερικής θερμομόνωσης στην ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων στην Ελλάδα. Παρουσίασε τα πλεονεκτήματα της χρήσης των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm στην αξεπέραστη τεχνογνωσία, την αντοχή στο χρόνο και την ποιότητα των υλικών με τις κορυφαίες μηχανικές ιδιότητες.

Επίσης, αναφέρθηκε στην ανάγκη ανανέωσης του κανονισμού πυροπροστασίας κτιρίων με ιδιαίτερη αναφορά στην αναφλεξιμότητα των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, καθώς και των Εθνικών Τεχνικών Προδιαγραφών – ΕΤΕΠ – που αφορούν την πιστοποίηση και την εφαρμογή των συστημάτων αυτών στην Ελλάδα. Με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε πως οι νέες κατασκευές και οι υφιστάμενες που αναβαθμίζονται θα σέβονται και θα προστατεύουν τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Αυτό περιγράφει άλλωστε και η δήλωση αποστολής της Sto, που είναι ξεκάθαρη: Χτίζουμε με συνείδηση.

Παρακολουθήστε το βίντεο της ομιλίας:

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved