Η StoHellas συμμετέχει και φέτος στην έκθεση Xenia (24-25-26 Νοεμβρίου 2018)

Για δεύτερη συνεχή χρονιά, η StoHellas, επίσημος αντιπρόσωπος της Sto για Ελλάδα και Κύπρο, συμμετέχει στην έκθεση Xenia, η οποία θα λάβει χώρα στο METROPOLITAN EXPO (Hall-02 Stand-E08) το διάστημα από 24 μέχρι 26 Νοεμβρίου 2018.

Με τον τρόπο αυτό, η StoHellas επιθυμεί να συμμετέχει ακόμα πιο ενεργά στα έργα του ξενοδοχειακού κλάδου, όπου έχει μακρά παράδοση συμμετοχής σε πολλά γνωστά ξενοδοχειακά συγκροτήματα με τα υλικά και τα συστήματα της Sto. Στόχος μας και φέτος είναι να ενημερώσουμε όλους τους εμπλεκόμενους, από τον επενδυτή και τον αρχιτέκτονα έως τον εφαρμοστή, για την κορυφαία ποιότητα, την τεχνογνωσία και τις επιλογές υλικών του κορυφαίου παραγωγού συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στον κόσμο.
Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους τεχνικούς συμβούλους της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις αρχές, τα πλεονεκτήματα, την ποιότητα και τη πλούσια σειρά συστημάτων και φινιρισμάτων της Sto. Υλικά για προσόψεις και για εσωτερικούς χώρους ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν απαράμιλλη λειτουργικότητα, προστασία και αισθητική στα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.
Αποτελεί δέσμευση μας η παροχή των πιο ποιοτικών λύσεων για την ενεργειακή και αισθητική αναβάθμιση και την προστασία των τουριστικών δομών, με εξειδικευμένες λύσεις βασισμένες στην γνώση και την μεγάλη εμπειρία μας στην προστασία υφιστάμενων και νέων επενδύσεων στην τουριστική αγορά.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Για προσκλήσεις και περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε καλέστε στο 210-5570191.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved