Επισκεφτείτε τη StoHellas στην έκθεση Infacoma!

Επισκεφτείτε τη StoHellas στην έκθεση Infacoma!

H StoHellas συμμετέχει στην έκθεση Infacoma στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο Παιανίας (Μ.Ε.Κ Παιανίας). Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 9 έως τις 12 Φεβρουαρίου οπότε και μπορείτε να ενημερωθείτε για τις αρχές, τα πλεονεκτήματα, την ποιότητα και την πλούσια σειρά συστημάτων και φινιρισμάτων της Sto στο περίπτερο Α8.

Μέσα από τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη έκθεση Infacoma, η StoHellas απευθύνεται στους επαγγελματίες του κατασκευαστικού κλάδου, σε μελετητικά και τεχνικά και γραφεία καθώς και σε συνεργεία εφαρμογής τα οποία επιθυμούν να λάβουν μια σφαιρική ενημέρωση για τις νέες εξελίξεις και την γκάμα της για τη δόμηση, την ανακαίνιση, τη μόνωση και την εξοικονόμηση ενέργειας για επαγγελματικούς χώρους, ξενοδοχειακές μονάδες και κατοικίες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους τεχνικούς συμβούλους της εταιρίας και να ενημερωθούν για τις αρχές, τα πλεονεκτήματα, την ποιότητα και τη πλούσια σειρά συστημάτων και φινιρισμάτων της Sto. Υλικά για προσόψεις και για εσωτερικούς χώρους ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν απαράμιλλη λειτουργικότητα, προστασία και αισθητική στα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο.

Θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για επαγγελματίες.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved