Η StoHellas στο Instagram

Η StoHellas στο Instagram

Mε ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στο λογαριασμό της StoHellas στο Instagram, το νέο δίαυλο επικοινωνίας με τους φίλους και συνεργάτες μας.

Τα υλικά και συστήματα Sto επιλέγονται διαχρονικά στα πιο απαιτητικά κτιριακά έργα ανά την υφήλιο. Κάνοντας follow στο λογαριασμό της StoHellas στο Instagram θα μπορείτε να βρείτε εικόνες κτιρίων από όλο τον κόσμο που έχουν ιδιαίτερα υψηλές τεχνικές απαιτήσεις και έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά και συστήματα Sto. Μέσα από μία εκτενή σειρά φωτογραφιών θα μπορείτε να δείτε εντυπωσιακές προσόψεις και εσωτερικούς χώρους κτιρίων που αποτυπώνουν την δυναμική αξία της αρχιτεκτονικής. Οι περισσότερες φωτογραφίες που επιλέγονται έχουν γίνει με επαγγελματική λήψη ώστε να έχετε τη δυνατότητα να δείτε με μεγαλύτερη σαφήνεια την εμφάνιση των υλικών και συστημάτων που έχουν εφαρμοστεί.

Σκοπός μας είναι να  παρουσιάσουμε διεθνή και ελληνικά έργα που έχουν ολοκληρωθεί πρόσφατα αλλά και έργα που έχουν ολοκληρωθεί πριν από είκοσι χρόνια και αποτελούν απόδειξη της αντοχής και της ποιότητας των υλικών και συστημάτων Sto.

Ακολουθήστε μας

 

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved