Η Sto ηγέτης της Παγκόσμιας αγοράς και το 2021

Η Sto ηγέτης της Παγκόσμιας αγοράς και το 2021

H Sto για τρίτη συνεχόμενη χρονιά υπερασπίστηκε τον τίτλο «Ηγέτης της Παγκόσμιας Αγοράς των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης». 

Εδώ και αρκετά χρόνια, το περιοδικό “Wirtschaftswoche” ψάχνει και τιμά τους ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς με έδρα τη Γερμανία. Για να συμμετέχουν οι εταιρίες στην συγκεκριμένη έρευνα, πρέπει να πληρούν μία σειρά από προϋποθέσεις όπως να κατέχουν το υψηλότερο ή το δεύτερο υψηλότερο μερίδιο αγοράς, να παρουσιάζουν τζίρο άνω των 50 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως συνολικά σε τουλάχιστον τρεις ηπείρους και το 50% να αφορά προϊόντα που παράγονται στο εξωτερικό.
Οι εταιρίες που αναδεικνύονται «ηγέτες της παγκόσμιας αγοράς» πάντα συνδυάζουν πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά! Καταλαμβάνουν τομείς της αγοράς με υψηλή ανάπτυξη, ενεργούν καινοτόμα και σε διεθνές επίπεδο, δίνουν προσοχή σε μια σταθερή χρηματοοικονομική δομή και αναπτύσσουν το brand τους με ένα μοναδικό τρόπο.
Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια έτσι και φέτος η Sto αναδείχθηκε ηγέτης της παγκόσμιας αγοράς στον τομέα των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης!

“Για εμάς, αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι βρισκόμαστε σε σωστό δρόμο, παράλληλα με τις επενδύσεις σε έρευνα και την διεθνή πορεία ανάπτυξης της εταιρίας να προσανατολίζονται στην κερδοφορία”, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της StoRainer Hüttenberger.

Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε και το 2021 από την κορυφή!!
Διαβάστε την ανακοίνωση στα γερμανικά εδώ.

 

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved