Ουδέτερη ως προς την παραγωγή CO2 η Sto

H Sto καταφέρνει σε όλες τις παραγωγικές της δομές στη Γερμανία να είναι ουδέτερη ως προς την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα CO2

H Sto, ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης και συνθετικών επιχρισμάτων, καταφέρνει σε όλες τις παραγωγικές της δομές στη Γερμανία να είναι ουδέτερη ως προς την παραγωγή διοξειδίου του άνθρακα CO2.

Πιστοί στην αποστολή μας “Χτίζουμε με συνείδηση“, η προστασία του κλίματος και του περιβάλλοντος είναι οι βασικοί πυλώνες στη στρατηγική βιωσιμότητας που ακολουθούμε. Στη Sto θέτουμε παγκόσμιους στόχους για την προστασία του κλίματος και η στρατηγική βιωσιμότητας προβλέπει να καταστήσει τον Όμιλο Sto, σε ολόκληρο τον κόσμο, εντελώς ουδέτερο ως προς την παραγωγή CO2 μέχρι το 2040.

Στη StoHellas είμαστε υπερήφανοι που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας την κορυφαία ποιότητα των υλικών και συστημάτων Sto με το βλέμμα πάντα συνειδητά στραμμένο στην προστασία του πλανήτη!!!
Παρακολουθείστε το βίντεο όπου σχολιάζει ο “δικός μας” διευθυντής δημοσίων σχέσεων του ομίλου Sto, Δρ. Κωνσταντίνος Κοροσίδης.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved