Νέα συλλογή χρωμάτων StoColor System!

Νέα συλλογή χρωμάτων StoColor System

17 Οκτωβρίου 2022

Ανακαλύψτε πάνω από 1,400 νέες αποχρώσεις και αμέτρητες επιλογές σχεδίασης μέσα από τα νέα χρωματολόγια StoColor System.

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει το ολοκαίνουργιο χρωματολόγιο StoColor System μόνο για προσόψεις με 1000 μοναδικές αποχρώσεις αποκλειστικά για το κέλυφος των κτιρίων. Επιπλέον 225 ξεχωριστές αποχρώσεις που αντανακλούν στη σύγχρονη αρχιτεκτονική των προσόψεων και τις νέες τάσεις του interior design ενσωματώνονται στην νέα βεντάλια StoColor System Interior. Τις χρωματικές επιλογές της νέας συλλογής StoColor System συμπληρώνει η βεντάλια StoColor Lacquers, glazes and stains και περιλαμβάνει 240 κωδικούς για βερνίκια (RAL) και αποτυπώσεις ξύλου.

Τα δυο νέα χρωματολόγια StoColor System βασίζονται σε χρωματομετρική κλίμακα 72 βασικών αποχρώσεων (Y01-B72) του χρωματικού κύκλου από ΚΙΤΡΙΝΟ (Y), ΚΟΚΚΙΝΟ (R) και ΜΠΛΕ (Β). Επιπλέον στην ολοκαίνουργια συλλογή περιλαμβάνεται το κομμάτι των αποχρώσεων Neutral & Natural (N) που παρέχει ειδικά σχεδιασμένες άχρωμες προσθήκες από μαύρες, γκρι και λευκές αποχρώσεις.

StoColor System για προσόψεις

Ειδικότερα στην συλλογή των 1000 αποχρώσεων για προσόψεις ενσωματώνονται 65 ιστορικά σημαντικές αποχρώσεις χρωμάτων, όπως το αλάβαστρο λευκό, η κιμωλία Ruegen, η γαλλική ώχρα, το αιγυπτιακό μπλε, το βρετανικό κόκκινο κλπ.

StoColor System Interior

Διαθέτοντας 225 αποχρώσεις η νέα συλλογή StoColor System Interior έχει φτιαχτεί να παρέχει στον αρχιτέκτονα και τον σχεδιαστή την απόλυτη δημιουργική ελευθερία στην εσωτερική διακόσμηση και τις προσόψεις.

Η νέα συλλογή StoColor System είναι ήδη διαθέσιμη και οι συνταγές της παλιάς συλλογής StoColor System με τις 800 αποχρώσεις θα συνεχίσουν να είναι διαθέσιμες και να υποστηρίζονται εφόρου ζωής. 

Η νέα συλλογή StoColor System, σε συνδυασμό με τις επιλεγμένες διαχρονικές αποχρώσεις ειδικά για το κέλυφος του κτιρίου της συλλογής Architectural Colors έχουν σχεδιαστεί από τα εργαστήρια της Sto για να σας παρέχουν υποστήριξη κατά τη διάρκεια των έργων σας και να σας βοηθήσουν να βρείτε ακριβώς τον χρωματικό συνδυασμό που αναζητάτε, είτε αφορά στις προσόψεις είτε στο εσωτερικό.

Δείτε την παρουσίαση της συλλογής StoColor System για προσόψεις στα αγγλικά.
Δείτε την παρουσίαση της συλλογής StoColor System Interior στα αγγλικά.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved