Νέες εκδόσεις φυλλαδίων StoTherm Classic

StoTherm Classic και Οδηγός θερμομόνωσης StoTherm

Νέες εκδόσεις φυλλαδίων StoTherm Classic και Οδηγός θερμομόνωσης StoTherm με πληροφορίες για την αντίδραση των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης στην φωτιά

Μπορεί οι βασικές αρχές κατασκευής των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης να παραμένουν ίδιες, όμως η τεχνολογία των υλικών εξελίσσεται διαρκώς, ακολουθώντας τις ανάγκες των κτιρίων για αντοχή και προστασία από κάθε κίνδυνο.

Η Sto, ως ο παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης, είναι ταυτόχρονα και η πρωτοπόρος εταιρεία στην εξέλιξη των υλικών για την κορυφαία αντοχή και ασφάλεια στα κτίρια. Για τον λόγο αυτό και έχει εξελίξει μια εξαιρετικά μεγάλη σειρά υλικών που πληρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντίστασης στην φωτιά.

Τα ειδικά εξελιγμένα ενδιάμεσα και τελικά επιχρίσματα για τα συστήματα StoTherm Classic, StoTherm Vario και StoTherm Mineral, που ανήκουν στην κλάση Α2 για την αντίδραση στην φωτιά (μη αναφλέξιμα υλικά), παρέχουν την μέγιστη ασφάλεια στην πρόσοψη του κτιρίου σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Με τον τρόπο αυτό η κορυφαία αντοχή συνδυάζεται με την κορυφαία ασφάλεια και χαίρει παγκόσμιας αναγνώρισης από μελετητές, εφαρμοστές και ιδιοκτήτες για την αξεπέραστη ποιότητα και προστασία.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους είτε επικοινωνώντας με το τεχνικό τμήμα της StoHellas.

  • entypo_stotherm_pleonektimata Οδηγός Εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved