Νέα εμπλουτισμένη ενότητα με έργα στην ιστοσελίδα της StoHellas

Νέα εμπλουτισμένη ενότητα με έργα

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε τη νέα έκδοση της ενότητας «Έργα» στον ιστότοπο της StoHellas.

Για πάνω από 30 χρόνια η StoHellas μεταφέρει στην Ελλάδα την εμπειρία και την εξειδικευμένη τεχνογνωσία από την παγκόσμια παρουσία της Sto. Τα προϊόντα και τα συστήματα Sto επιλέγονται διαχρονικά σε πολλά από τα πιο απαιτητικά κτιριακά έργα στην χώρα μας.

Στη ενότητα «Έργα» του ιστοχώρου μας, μπορείτε να δείτε και να θυμηθείτε πολλά από αυτά, να ενημερωθείτε για τα προϊόντα και τα συστήματα Sto που έχουν εφαρμοστεί, καθώς και τη χρονολογία υλοποίησης τους.

Με χρήση φίλτρων μπορείτε να εμφανίζετε στην οθόνη σας τα έργα ανά κατηγορία χρήσης, σύστημα Sto και γεωγραφική ενότητα. Μέσα στο πλήθος επιλογών μπορείτε να βρείτε διαχρονικά έργα, αναλλοίωτα από τον χρόνο αλλά και σύγχρονες εφαρμογές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Η κορυφαία ποιότητα και η προηγμένη τεχνογνωσία της Sto και η ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση της StoHellas εγγυάται σε ιδιοκτήτες, επενδυτές και μελετητές το άριστο αποτέλεσμα, την απροβλημάτιστη λειτουργικότητα και την κορυφαία αντοχή στο χρόνο των υλικών και των συστημάτων μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε την πορεία αυτή και να εμπλουτίσουμε την ενότητα «Έργα» με ακόμα περισσότερες εφαρμογές συστημάτων Sto.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved