Η Sto στη Bienalle της Βενετίας

17η διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής Biennale Architettura 2021

H Sto είναι υπερήφανος χορηγός του British Pavilion, της βρετανικής συμμετοχής στην 17η διεθνή έκθεση αρχιτεκτονικής Biennale Architettura 2021, που διοργανώνει το ίδρυμα πολιτισμού La Biennale di Venezia από 22 Μαΐου – 21 Νοεμβρίου 2021*.

Το British Council έχει ανακοινώσει ήδη από το 2019 ότι μέσα από μία λίστα εννέα προτάσεων, έχει επιλεγεί για να εκπροσωπήσει τη Μεγάλη Βρετανία αυτή των Manijeh Verghese και Madeleine Kessler με τίτλο «The Garden of Privatized Delights».

Παράλληλα με την έκθεση Bienalle Architettura 2021, θα τρέξουν ως ενημερωτικοί προπομποί μία σειρά από εκδηλώσεις στο Λονδίνο σε συνεργασία με την Sto Werkstatt και στη Βενετία σε συνεργασία με τη Sto Italia βοηθώντας τους επιμελητές Manijeh Verghese και Madeleine Kessler να παρουσιάσουν τις επικείμενες δράσεις που θα αναδείξουν την βρετανική πρόταση στην έκθεση.

Ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης, με έντονο ενδιαφέρον για την συνεισφορά της αρχιτεκτονικής στον πολιτισμό, για την Sto είναι τιμή να συνοδεύει την πρόταση της βρετανικής συμμετοχής σε όλη τη διάρκεια της 17ης διεθνούς έκθεσης αρχιτεκτονικής Biennale Architettura 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συμμετοχή της Μ. Βρετανίας στην έκθεση κάντε κλικ εδώ.

Για να μάθετε για προσεχείς εκδηλώσεις από τη Sto Werkstatt, επιλέξτε να λάβετε προσκλήσεις μέσω email
εδώ.

*Το 2020, η 17η διεθνής έκθεση αρχιτεκτονικής Biennale Architettura 2020 αναβλήθηκε λόγω του αντίκτυπου του Covid-19.

 

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved