Η Sto πάντα στην κορυφή

Βραβείο "Stein im Brett"

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες από τη Γερμανία ψήφισαν τη Sto στην πρώτη θέση μεταξύ των κατασκευαστών συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης.

Από το 2017, η online υπηρεσία ibau επιλέγει τους κορυφαίους συντελεστές του κατασκευαστικού κλάδου με το βραβείο “Stein im Brett”. Ο διαγωνισμός διεξήχθη από το φθινόπωρο του 2019 έως την άνοιξη του 2020 σε συνεργασία με την εταιρία ερευνών Heinze Marktforschung. Για το σκοπό αυτό ερωτήθηκαν μέσω διαδικτύου συνολικά 2770 επαγγελματίες τεχνίτες από τη Γερμανία. Οι ερωτηθέντες ξεχώρισαν τους καλύτερους ανάμεσα από 140 εταιρίες που συναγωνίστηκαν σε 13 κατηγορίες προϊόντων. Το χαρτοφυλάκιο των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων της κάθε εταιρίας αξιολογήθηκε σε σχέση με την ποιότητα, την τιμή, της ευκολίας επεξεργασίας των προϊόντων και την φήμη.

Η Sto βγήκε πρώτη ξανά στην κατηγορία Συστήματα Εξωτερικής Θερμομόνωσης. Σε ότι αφορά την ποιότητα, την ευκολία επεξεργασίας των προϊόντων και τη φήμη, η Sto βαθμολογήθηκε υψηλότερα από τις άλλες εταιρείες. “Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το βραβείο”, δήλωσε ο Rolf Wohllaib, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ της Sto Γερμανίας, ο οποίος έλαβε το πιστοποιητικό και το πολυπόθητο τρόπαιο για τον Sto. “Είναι μια ωραία επιβεβαίωση των προσπαθειών μας και ταυτόχρονα ένα μεγάλο κίνητρο για να συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τους εταίρους μας στην καθημερινή τους εργασία με καινοτόμα και απλά στην επεξεργασία προϊόντα, καθώς και με τεχνογνωσία.”

Περισσότερες πληροφορίες στα γερμανικά στο www.ibau.de.

Διαβάστε ολόκληρο το Newsletter από τη StoHellas εδώ.

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2024 Sto Hellas - All rights reserved