Εξωτερική θερμομόνωση με StoTherm Vario στο SAY HOTEL

Εξωτερική θερμομόνωση με StoTherm Vario στο SAY HOTEL

Στην πλατεία Κεφαλαρίου, μία καινούργια ξενοδοχειακή μονάδα δίνει νέα πνοή στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας. Σε ένα κτίριο που χρονολογείται από τη δεκαετία του ‘50, οι αναγκαίες παρεμβάσεις στις προσόψεις σε συνδυασμό με την αξιοποίηση της προνομιακής θέσης του κτιρίου στον καταπράσινο περιβάλλοντα χώρο αποτέλεσαν σημαντικές προκλήσεις για την αρχιτεκτονική ομάδα του έργου. 

Ο εντυπωσιακός σχεδιασμός του κτιριακού κελύφους του νέου ξενοδοχείου, εναρμονίζεται άψογα με την υψηλή αισθητική των εσωτερικών χώρων, για την ανάδειξη των αρχιτεκτονικών λεπτομερειών των οποίων επιλέχθηκε ο κορυφαίος, εξαιρετικά λεπτόκοκκος σοβάς Stolit MP, ασύγκριτης διαπνοής και αντοχής, κλάσης αντίδρασης στη φωτιά A2 – s1, d0.

Στις ανακαινισμένες προσόψεις εφαρμόστηκε το σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Vario. Ο συνδυασμός της τεχνολογίας των υλικών Sto και των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και των πολυάριθμων τεχνικών βοηθημάτων, εξασφαλίσανε γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση του συστήματος StoTherm Vario, μαζι με την απαραίτητη βεβαιότητα για το τελικό αποτέλεσμα, που θα παρέχει στο κτίριο την απαραίτητη ενεργειακή θωράκιση και αντοχή από τις καταπονήσεις που δέχονται καθημερινά οι εξωτερικοί τοίχοι.

Αξιοποιώντας την τεχνολογική υπεροχή του ομίλου Sto, ο συνδυασμός ανόργανου ενδιάμεσου επιχρίσματος με την τεράστια επιλογή οργανικών και ανόργανων τελικών σοβάδων, καθιστούν το StoTherm Vario την αξιόπιστη λύση στις προσόψεις, που συνδυάζει οικονομία, ευελιξία και μεγάλη αντοχή στο χρόνο!!

Το SAY HOTEL έχει λάβει την διεθνή πιστοποίηση GREEN KEY που επιβεβαιώνει ότι η διαχείριση του ξενοδοχείου δεν επιβαρύνει το περιβάλλον και μειώνει το ενεργειακό του αποτύπωμα. Η αρχιτεκτονική μελέτη και η υλοποίηση της ριζικής ανακαίνισης πραγματοποιήθηκε από την Α&Μ GROUP.

Διαβάστε περισσότερα ΝEA στο ενημερωτικό μας newsletter!

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved