Εξωτερική Θερμομόνωση με StoTherm Classic στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Εξωτερική Θερμομόνωση με StoTherm Classic στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Το νέο κτίριο του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών αναπτύσσεται σε ένα οικόπεδο 5000μ² και  αποτελείται από 9 ανεξάρτητα κτίρια συνολικής επιφάνειας περίπου 6000μ². Το νέο συγκρότημα περιλαμβάνει χώρους διδασκαλίας και γραφείων, καθώς και 4 αμφιθέατρα

Προτεραιότητα των εκπαιδευτικών δομών, εξαιτίας της υψηλής επισκεψιμότητας είναι να προσφέρουν επιδόσεις υψηλών προδιαγραφών στην ασφάλεια, την λειτουργικότητα και την αντοχή στο χρόνο. Για την προστασία των προσόψεων και τη θερμική θωράκιση των κτιριακών εγκαταστάσεων επιλέχθηκε το κορυφαίο οργανικό σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic.

Το σύστημα, μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για αξεπέραστη αντοχή σε κρούσεις και μοναδική διάρκεια στο χρόνο, αξιοποιεί το οργανικό επίχρισμα οπλισμού StoArmat Classic plus ασύγκριτων μηχανικών αντοχών σε κρούσεις και συστολοδιαστολές, σε συνδυασμό με τον κορυφαίοακρυλικού τελικού σοβά StoLit K1,5, απαράμιλλης ανθεκτικότητας σε άλγη, μύκητες και UV ακτινοβολία. Η προηγμένη τεχνολογία των επιχρισμάτων Sto, StoArmat Classic Plus και Stolit, κλάσης αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0, προσφέρουν ασύγκριτη αξιοπιστία στις προσόψεις του κτιρίου, μέγιστη ελαστικότητα και διαπνοή, μοναδική ανθεκτικότητα στις έντονες καιρικές συνθήκες και αξεπέραστη προστασία από ρωγμές και μηχανικές καταπονήσεις.

Όλες οι παραπάνω επιδόσεις, σε συνδυασμό με την αντοχή του συστήματος σε κρούσεις έως 60 Joule, καθιστούν StoTherm Classic την κορυφαία επιλογή για κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο!

Την κατασκευή του νέου κτιριακού συγκροτήματος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών ανέλαβε η εταιρία ΤΟΜΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε και η  υλοποίηση του έργου πραγματοποιήθηκε υπό την εποπτεία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved