Εξωτερική Θερμομόνωση με StoTherm Classic στη Λευκάδα

Εξωτερική Θερμομόνωση με StoTherm Classic στη Λευκάδα

Εφαρμογή του κορυφαίου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης StoTherm Classic στο κέλυφος νεόδμητης πολυκατοικίας στη Λευκάδα. Για την εφαρμογή του συστήματος StoTherm Classic χρησιμοποιήθηκαν τα κορυφαία οργανικά επιχρίσματα, ασύγκριτων επιδόσεων σε αντοχές και εργασιμότητα, StoArmat Classic plus  και StoLit K 1,5.

 

Το σύστημα, μελετημένο μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για αξεπέραστη αντοχή σε κρούσεις και μοναδική διάρκεια στο χρόνο, προσφέρει στο κτίριο την μέγιστη αξιοπιστία στις προσόψεις και την κατάλληλη θερμική θωράκιση.

Ο συνδυασμός των τεχνολογικά εξελιγμένων υλικών Sto, των κορυφαίων οργανικών επιχρισμάτων Stolit και StoArmat Classic plus, κλάσης αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0, των μηχανημάτων εφαρμογής καθώς και των πολυάριθμων τεχνικών βοηθημάτων, εξασφάλισαν γρήγορη, εύκολη και απλή εγκατάσταση του συστήματος, προσφέροντας σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα, που θα παρέχει στο κτίριο αντοχή και προστασία στο χρόνο και στις καιρικές συνθήκες.

Ο συνδυασμός της ποιοτικής ανωτερότητας και της τεχνολογικής υπεροχής των υλικών Sto, των πολυάριθμων τεχνικών βοηθημάτων και της τεράστιας εμπειρίας στην τεχνική υποστήριξη έργων της StoHellas καθιστούν το StoTherm Classic την σίγουρη επιλογή για κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο!

Άλλωστε η δοκιμασμένη ανθεκτικότητα του StoTherm Classic στις ελληνικές καιρικές συνθήκες για πάνω από 25 χρόνια, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη για την απαράμιλλη προστασία που προσφέρει στις προσόψεις των κτιρίων.

Δείτε περισσότερα έργα με StoTherm Classic στην ιστοσελίδα μας εδώ .

 

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved