Νεο έντυπο και e-book “Architect’s Facade Manual” απο την Sto

Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο Προσόψεων

Για μια ακόμα φορά η Sto πρωτοπορεί διαθέτοντας σε μια διεθνή έκδοση το πιο πρόσφατο εγχειρίδιο των υλικών της για σχεδιασμό και δημιουργία προσόψεων.

Η εντυπωσιακή αυτή έκδοση παρουσιάζει στις σελίδες της μεγάλο μέρος από τις επιλογές και τις δυνατότητες των υλικών και συστημάτων της Sto για προσόψεις και εξωτερικούς τοίχους κτιρίων, οι οποίες πραγματικά δίνουν μια νέα διάσταση τόσο στις αρχιτεκτονικές διαμορφώσεις και τα διακοσμητικά τελειώματα όσο και στην τεχνολογία και τεχνική των υλικών και των κατασκευαστικών λεπτομερειών. Για το λόγο αυτό και το 3ο μέρος του εντύπου είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στις κατασκευαστικές λεπτομέρειες για τα συστήματα εξωτερικής θερμομόνωσης κτιρίων StoTherm παρέχοντας την πιο σύγχρονη πληροφόρηση για τον σωστό τρόπο κατασκευής που συνδυάζει ταχύτητα, οικονομία και πάντοτε την μεγαλύτερη ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.

Αρχιτεκτονικό Εγχειρίδιο ΠροσόψεωνΔείτε το νέο έντυπο Architect’s Facade Manual σε online έκδοση ή pdf, ή ζητήστε μας να σας το στείλουμε σε έντυπη μορφή.

Save

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved | www.stohellas.gr | Επικοινωνία | www.sto.com

Sto | Χτίζουμε με συνείδηση

Φυλλάδια

Newsletter

Επικοινωνία

www.sto.com

Copyright © 2023 Sto Hellas - All rights reserved